Meydan Hillary'ye kaldı

Güncelleme Tarihi:

Meydan Hillaryye kaldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

NEW YORK'tan senatör adayı olan Hillary Clinton'ın en yakın rakibi New York Belediye Başkanı Rudolph Giuliani aktris eşi Donna Hannover'den ayrılacağını açıkladı. Geçenlerde prostat kanserine yakalandığını duyuran, bir başka kadınla görülen Giuliani'nin boşanma haberi, ‘Giuliani hem kanser hem de eşinden ayrılıyor. Böylece Hillary rakipsiz kalıyor. New York’tan senatörlük şansı artıyor' yorumunu getirdi.

Önceki gün Belediye Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında Giuliani, 'Donna ve ben, bir süredir ayrı ve bağımsız bir hayat sürmekteydik. Şimdi bu ayrılığı resmileştirme zamanı geldi. Ayrılığın çocuklarına mümkün olduğunca az zarar vermesi için gerekeni yapacağız' dedi.

Giuliani'nin 16 yıllık eşi, ‘Vajina Monologları’ adlı piyeste rol alacağı bildirilen Donna Hannover ise sözcüsü aracılığıyla şu açıklamayı yaptı: ‘Olayların bugünkü noktaya gelmesi bana büyük acı vermiştir. Ben bu evliliği sürdürebileceğimize her zaman inanmak istedim. Rudy’nin yıllardır bir belediye görevlisiyle ilişkisi yüzünden O'nunla sosyal faaliyetlere katılmakta güçlük çektim. Son bir yıldır evliliğimizi yeniden rayına oturtmak için çaba harcıyordum. Fakat o şimdi başka bir yol seçti. Bu sebeple artık yasal olarak ayrılmayı konuşmamızın zamanı geldi.'

Belediye Başkanı Giuliani son zamanlarda, sosyeteden, 45 yaşındaki duy Judith Nathan adlı bir kadınla birlikte görülüyordu. Giuliani'nin, belediyede görevli bir kadınla da ilişkisi olduğu öne sürülüyor. Giuliani'nin ilişkisi olduğu öne sürülen belediye görevlisinin iletişim şubesi müdürü Cristyne Lategano olduğu belirtiliyor. Ancak Lategano ve Giuliani aralarında ilişki olduğunu yalanlamışlardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!