Mesut ile Mandy, birbirlerinden kopamadılar

Güncelleme Tarihi:

Mesut ile Mandy, birbirlerinden kopamadılar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 10:39

Arsenal’in ve Alman milli takımının Türkiye kökenli yıldızı Mesut Özil ile şarkıcı Mandy Grace Capristo, bir türlü birbirinden kopamıyor. İki sevgili üç kez ayrıldı. Şimdi yeniden birlikteler..

Haberin Devamı

Mesut ile Mandy, birbirlerinden kopamadılar

ALMAN Bild Gazetesi iki sevgilinin, Mandy’nin memleketi Almanya’nın Hessen eyaletindeki Bürstadt’ta el ele gezerken gizlice çekilmiş fotoğrafını yayınladı. Mesut Özil güneş gözlüğü, Mandy beyaz bir svetşört, yanlarında Mandy’nin köpeği Don Capone ile gezinti yaparken gösteren fotoğraf çiftlerin yeniden aşklarını tazelediğini ele veriyor. Çiftlerin çevresi de üç kez birbirinden ayrılan sevgililerin yeniden birleştiğini doğruladı. 

ÇAPKINLIK BİTİRMİŞTİ

Mesut Özil ile Mandy Capristo 2012’de ilk kez aşklarını ilan etti. İki yıl sonra ise Mesut Özil’in çapkınlıkları yüzünden Mandy Capristo ayrıldı. Ama ayrılıkları uzun sürmedi. 2015’te sevgililer yeniden birleşmelerini kutladı. Fakat birliktelikleri uzun sürmedi. Mandy, Londra’da Mesut Özil’in evinden taşındı. Ama iki sevgili birbiriyle bağlarını tüm ayrılıklara rağmen koparmadı. Ayrıldıktan bir süre sonra tekrar bir araya geldiler. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!