Maço erkek değilim

Güncelleme Tarihi:

Maço erkek değilim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2011 23:19

12 yıldan bu yana yönettiği Rusya’da “delikanlı” tavırlarıyla dikkat çeken Başbakan Vladimir Putin, ünlü model Naomi Campbell’e İngiliz erkek dergisi GQ için verdiği demeçte, sanıldığı gibi “maço” bir erkek olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Putin-Naomi mülakatı, geçen Kasım ayında St.Petersburg kentinde yapılan “Kaplan neslini korumak” için düzenlenen bir hayır gecesinde gerçekleşmiş. Röportajda Naomi, putin’e “Sağlık ve sportif bir tipiniz var. Ukrayna’da motosiklet üzerinde görüntüleriniz yayınlandığında birçok kadının yüreğini hoplatmışsınızdır. Bu formu nasıl koruyorsunuz” diye soruyor. putin’in yanıtı ise şöyle:“Ben aslında delikanlı tipinde bir erkek değilim. Form koruma konusunda siz ne yapıyorsanız ben de benzerini yapıyorum. Her gün havuzda yüzüyor ve salonda antrenman yapıyorum. Motosiklet kullandığım Ukrayna gezisine gelince. Benim ruh halim o gençlerle yarışamaz. Delikanlılıkta onlar beni geçiyor.”

Erotik kızlar güzeldi

rusya Başbakanı’nın 58’nci doğumgününde Moskova’daki gazetecilik fakültesi kız öğrencilerinin kendisi için hazırladıkları seksi takvim sorusunu da cevaplayan putin, “Biliyorsunuz orada iki takvim vardı. İlkinde genç kızlar beni çok sevdiklerini, aşık olduklarını ilan ediyordu. İkincisinde ise aynı fakülteden başka bir grup genç kız, siyah matem elbiseleriyle bu çıkışı protesto etmişti. Ben maço erkek değilim, ama bana aşk ilan eden ilk takvim daha hoşuma gitmişti”  dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!