Lüks otelde kanlı balayı

Güncelleme Tarihi:

Lüks otelde kanlı balayı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2008 00:00

Tatil cenneti Antigua Adası’nda balayı yapan İngiliz gelin odasında kurşunlanarak öldürüldü.

Haberin Devamı

Burada infaz edildi...

Karayipler’deki tatil cenneti Antigua Adası’nda balayı yapan İngiliz gelin odasında kurşunlanarak öldürüldü, ağır yaralı damat ise yaşam mücadelesi veriyor.

Silah sesini turistler duydu

Tatil adası Antigua’da geçtiğimiz pazar meydana gelen olayda, yeni evli İngiliz çift balayı yaptıkları lüks otelin odasında vuruldu. Silah seslerini duyan turistlerin ihbarı üzerine 20 dakika sonra gelen polis, Catherine Mullany (31) adlı gelini başından vurulmuş şekilde buldu.

14 kişi gözaltına alındı

Karısının cesedinin yanında yatan fizyoterapist damat Ben Mullany’nın (31) ise boynundan vurulduğu ve durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis, olay sonrası 14 kişiyi gözaltına aldı ancak henüz cinayet çözülemedi. Odaya hırsızlık amacıyla girilmiş olabileceği tahmin ediliyor.

Ada polisi alarma geçti

Otel yetkilileri ve dedektifler, katil ya da katillerin otelin güvenlik sistemini nasıl atlatarak içeri girdiklerini öğrenmeye çalışıyor. Antigua Adası’nın Turizm Bakanı Harold Lovell yaptığı açıklamada, olayın biran önce aydınlığa çıkartılması için polis ekiplerinin alarma geçtiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!