Küçük çocuğa saldıran kartal korkuttu

Güncelleme Tarihi:

Küçük çocuğa saldıran kartal korkuttu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2016 16:22

Avustralya’da devasa boyutlardaki kartal, küçük bir çocuğa saldırdı. İddiaya göre, kartalın çocuğa saldırma nedeniyse oldukça ilginçti.

Haberin Devamı

BBC’nin haberine göre, geçen hafta Avustralya’daki Alice Springs Desert adlı bir doğal parkta herkesin yüreğini ağzına getiren bir olay yaşandı.

ŞANS ESERİ KURTULDU!

Doğal parkta düzenlenen kuş şovu sırasında, devasa boyutlardaki bir kartal küçük bir çocuğu pençeleriyle kavrayarak kaçırmaya çalıştı. Altı ile sekiz yaş arasında olduğu tahmin edilen küçük çocuk, vahşi hayvanın elinden yüzüne aldığı küçük bir sıyrıkla kurtuldu.

Yaşanan bu olay sonrasında park yetkilileri kuş şovunu iptal etti ve ağlayan küçük çocuğa sağlık ekipleri tarafından ilk yardım müdahalesi yapıldı.

Küçük çocuğa saldıran kartal korkuttu

Bu korku dolu anlar yaşandığı sırada doğal parkta bulunan akademisyen gazeteci Christine O'Connell ise kartalın çocuğu kapüşonundan yakalayarak saldırdığı anları görüntüleyip Instagram hesabına koydu.

Haberin Devamı

BBC’ye konuşan O’Connell kartalın çocuğa saldırmasının sebebini; küçük çocuğun üzerine giydiği kapüşonlu giysinin fermuarını sürekli açıp kapaması ve bu durumun kartalın saldırganlaşmasına neden olduğu şeklinde açıkladı. 

BAKMADAN GEÇME!