Kloncu uzay tarikatı seks tarikatı çıktı

Güncelleme Tarihi:

Kloncu uzay tarikatı seks tarikatı çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2002 01:59

İnsan kopyaladıklarını ve ilk kopya bebeğin dünyaya geldiğini açıklayan Raelian tarikatının ‘‘grup seks partileri düzenleyen bir zevk yuvası’’ olduğu ortaya çıktı. İngiliz News of the World Gazetesi'ne göre, kopya bebeğin doğduğunu ilan eden uzman doktor Brigitte Boisselier aynı zamanda tarikatın kozmik grup seks seanslarının da yöneticisi.

NEWS of the World Gazetesi, İngiltere'nin Dorset kenti yakınlarındaki Sir Richard Glyn'a ait 800 hektarlık arazide kurulu bir çiftlikte, Raelian tarikatı üyelerinin grup seks seanslarını düzenlediklerini belirterek şunları yazdı:

SİYAHLI DOKTOR

‘‘Tepeden tırnağa siyahlar giyinmiş bebek-klon doktoru Brigitte Boisselier, seks tarikatına yeni üye olan 17 heyecanlı insan arasında salına salına yürüyor. On erkek ve 7 kadın bu uzak çiftlikte toplanmışlar. Mumların titrek ışıklarında ve yükselen müzik eşliğinde Brigitte'in yönettiği ayin başlıyor. Erkekler ve kadınlar en gizli seks fantezilerini paylaşıyorlar.’’

Brigitte Boisselier, Noel'den sonraki günün sabahı ilk kopya bebek ‘‘Eve’’nin (Havva) 3 kilo 200 gram ağırlığında doğduğunu ilan ederken de tepeden tırnağa siyah giyinmişti.

ENERJİ TOPU OLUN

Glyn arazisinde Boisselier, önce bir meditasyon seansı yönetiyor. Aralarına News of the World muhabirinin de gizlice girdiği yeni üyelere yere uzanmalarını ve gözlerini kapatmalarını emrediyor. Yerde yatan insanların arasında yürüyerek konuşuyor: ‘‘Ruhlarınızın enerji topu haline geldiğini hayal edin... Ve şimdi bu enerji topunun uzaya yükseldiğini hayal edin.’’ Bundan sonra ayrı bir ‘‘seks enerjisi’’ dersi başlıyor. Çiftliğin tavan arasında toplanan üyelere en gizli fantezilerini yazmaları söyleniyor. 20 yaşlarında bir kız ilk önce seçilerek kendi fantezisini okuması isteniyor. Kız biraz utansa da itaat ediyor ve okuyor:

‘‘Bana sadece bir erkeğin değil, aynı anda üç dört erkeğin birden sahip olmasını hayal ediyorum... Çıplağım ve teslim olmuşum... Erkekler sıra ile bana sahip oluyorlar.’’

SEKS YAPIN DAVETİ

Kendisini peygamber olarak gören Rael tarikatının lideri Claude Vorilhon, müritlerini seks yapmaya davet ediyor. Kadınların her iki cinsiyetten bir ya da daha fazla kişiyle sevişmeleri gerektiğini, tarikat üyelerinin kendilerini seks yaparak yüceltmek isteyen birine itiraz etmeden kendilerini teslim etmeleri gerektiğini söylüyor. Vorilhon, heteroseksüel, homoseksüel, biseksüel, ikili, üçlü, dörtlü ya da daha kalabalık cinsel ilişkilere rahatlıkla girebileceklerini söylüyor. Vorilhon'a göre çocuklara, sadece zevk almak için ve duygusal olarak bağlanmadan seks öğretmeli.

Uzaylı büyükelçiliği için para topluyorlar

İnsan ırkının 25 bin yıl önce DNA teknolojisi kullanılarak uzaylılar tarafından yaratıldığına inanan Rael tarikatı, grup seksin gücüne tapınıyor ve bir uzaylı büyükelçiliği binası inşa etmek için müritlerinden kazançlarının yüzde 10'unu istiyor. Rael tarikatı üyelerinin Kanada merkezindeki ‘‘UFOland’’da özgür grup seks partileri için toplandıkları ve 1992'de Fransa'nın kırsal bir bölgesinde yüzlerce tarikat üyesinin grup seks yaptıkları belirtiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!