Kısa Kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa Kısa
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kiminle banyoya girmek isterdiniz

İNGİLTERE'de yapılan bir ankette deneklere ‘Kiminle birlikte banyoya girmek isterdiniz?’ diye soruldu. Kadınların birinci tercihinin (% 18) Boyzone grubunun eski üyesi Ronan Keating, erkeklerin hayalinin ise (% 21) pop şarkıcısı Britney Spears olduğu ortaya çıktı. Kadınlar ikinci sırada futbolcu David Beckham'ın (% 8) adını sayarken, erkeklerin sadece % 3'ün Victoria Beckham'ın sırtını sabunlamayı hayal ettiği görüldü.

Alkol vergisi ayda 1000 Rus'u öldürdü

RUSYA'da alkolle savaşan bir derneğin yaptığı hesaplamaya göre, son 5 ayda 5 bin Rus, alkole yapılan son zamın kurbanı. Rusya'da yılın ilk 5 ayında 15.823 kişi alkol zehirlenmesinden öldü. Bu rakam geçen yılın aynı dönemine göre % 45'lik bir artış gösteriyor. Rus Yeşilay'ı, ölüm artışının sebebinin ‘votka fiyatlarındaki artış yüzünden artan kaçak içki tüketimi’ olduğunu düşünüyor.

Kübalı Elian'a 320 milyar miras

AMERİKA'ya kaçtıktan sonra aylarca gündemi işgal eden ve polisin yaptığı bir operasyon sonucu Kübalı babasına iade edilen küçük Elian Gonzales'e 500 bin dolar, yani yaklaşık 320 milyar lira miras kaldı. Amerikalı bir kadın, annesinin ölümüne dayanamayarak intihar etti. 57 yaşındaki Anne Katherine Abernathy, akrabalarını mirastan men ederken, Elian'a 500 bin dolar bıraktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!