Kısa, kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

Çöplük faciası: 37 ölü

FİLİPİNLER'in başkenti Manila'nın Payatas bölgesindeki kent çöplüğünde meydana gelen kayma sonucu, 37 kişi öldü, 90'dan fazla yaralı ve kayıp var. Çöplüğün kaymasına 5 gündür ülkede etkili olan Kai-Tak kasırgası ve şiddetli yağışlar yol açtı. 9 yaşındaki Nelda Tagalo, ‘Uyurken, bir uçağın sesini duyduğumu düşündüm. Sonra bir patlama oldu, Papa beni korudu’ dedi.

Sezer'e Bakü'de sade tören

Azerbaycan bugün Cumhurbaşkanı Ahmet Sezer'i bekliyor. Yedi yıldır Süleyman Demirel'i karşılamaya alışan Bakü yönetimi, bu geziye büyük önem veriyor. Demirel'e göre daha sade bir törenle karşılanacak olan Sezer'i Azerbaycan halkı büyük bir merakla bekliyor. Kıbrıs gezisini, ‘Kıbrıs’ın, Türkeyi'nin parçası' diye dış gezi saymayan Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev, Sezer'in ilk yurtdışı gezisini Bakü’ye yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Beşar Suriye Cumhurbaşkanı

Suriyeli seçmen dün Beşar Esad'ın devlet başkanlığını onaylamak üzere sandık başına gitti. Babası Hafız Esad'ın ölümünün ardından tek aday gösterilen 34 yaşındaki Beşar'a oy vermek için halk sıcağa rağmen referanduma katılım rekor düzeyde gerçekleşti. Beşar nihayet cumhurbaşkanı seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!