Karısını önce bıçakladı, sonra otomobiliyle ezdi

Güncelleme Tarihi:

Karısını önce bıçakladı, sonra otomobiliyle ezdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2009 17:31

Almanya'ya giden 26 yaşındaki Türk, yılbaşı gecesi tartıştığı 18 yaşındaki eşi Mizgin Baytekin'i önce bıçakladı, sonra otomobille üzerinde geçerek öldürdü.

Haberin Devamı

Almanya'yı sarsan korkunç cinayet

Almanya'nın Gütersloh kentinin Harsewinkel kasabası yılbaşı gecesi vahşi bir cinayete sahne oldu. 26 yaşındaki bir Türk, Türkiye'de yeni evlendiği 18 yaşındaki karısı Mizgin Baytekin'i önce bıçakladı daha sonra da arabasıyla genç kadının cesedi üzerinden geçti. Cesedi parçalanan genç kadın olay yerinde öldü.

ANTALYALI TÜRK KOCANIN KISKANÇLIK CİNAYETİ

Cinayetten sonra Gütersloh Polisi'ne giderek teslim olan katil zanlısı Türk suçunu itiraf etti. Kıskançlık nedeniyle eşini öldürdüğünü söyleyen Antalyalı Türk koca tutuklandı.

Polisten alınan bilgiye göre olay şöyle gelişti:

Harsewinkel'de Brockhaeger caddesinde sabah erken saatlerde ormanlık alandaki yolda park eden bir otomobilin içindeki kadın ve erkek tartışmaya başladılar.

BIÇAĞI CEBİNDEN ÇIKARDI

Saat 02.00 sıralarındaki tartışma daha sonra kavgaya dönüştü ve Türk koca cebinden çıkarttığı bıçakla genç kadını defalarca bıçakladı. Hırsını alamayan koca ağır yaralı kadını arabadan dışarı attı.

Kıskanç koca, bununla da yetinmedi ve daha sonra otomobiliyle yerde yatan yaralı eşinin üzerinden geçti. Cesedi parçalanan genç kadın olay yerinde feci şekilde can verdi.

ALMANYA'YA TURİST VİZESİYLE GİTMİŞ

Çiftin kısa bir süre önce Antalya'da evlendiği ve damadın turist vizesiyle karısını ziyarete geldiği belirlendi. 18 yaşındaki genç kadının ise Almanya doğumlu olduğu ve Harsewinkel kasabasında oturduğu açıklandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!