Kaddafi'nin gelinine dayak

Güncelleme Tarihi:

Kaddafinin gelinine dayak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2009 13:39

Libya lideri Kaddafi’nin Hannibal lakabı ile bilinen playboy oğlu, Noel gecesi Londra’da kaldığı otelde eşini döverek hastanelik etti.

Haberin Devamı

KADDAFİ'NİN GELİNİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Otel personeli, geceliği 4 bin sterlin (9 bin 500 TL) olan süit odasından saat 01.30 sularında çığlıklar yükseldiğini duyduktan sonra polisi aradı. Polis odaya geldiğinde, 33 yaşındaki Kaddafi’nin kapısı önüne korumalarının engeli ile karşılaştılar.

Polis odaya girmelerine engel olmaya çalışan üç korumayı tutukladı ancak Libya büyükelçisini arayan Kaddafi, gelen diplomatik destek sayesinde tutuklanmaktan kurtuldu. Ardından 29 yaşındaki model sevgilisi Aline Skaf’ı otelde bırakarak elçiliğin gönderdiği araç ile 5 yıldızlı otelden ayrıldı.

Oteldeki müşterilerden biri tanık olduğu olayı şöyle anlattı: “Odadan yüksek bağırışlar geldiğini duydum. Bir süre sonra polis kapıya geldi ve korumaları tutukladılar. Kapı açıldığında içeride sinirleri çok üzüntülü ve sinirleri bozuk gözüken bir kadın gördüm. Burnu kırılmıştı ve yüzü kan içindeydi.”

Haberin Devamı

Fransızca ve Arapça konuşan 29 yaşındaki Libyalı model Aline Skaf ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Polise ifade veren Skaf, düşerek yaralandığını söyledi. Kaddafi’nin korumaları ise ifadeleri ardından serbest bırakıldı.

OTELDE DAYAK ATMAYA ALIŞIK
Geçtiğimiz Temmuz ayında, Kaddafi ve hamile olan eşi Aline İsviçre’nin Cenova kentinde bir otelde kalırken Kaddafi yine kontrolden çıkmış ve iki personele dayak atmıştı. İki çalışan kemerle dövüldüklerini iddia etmiş, tutuklanan Kaddafi ve eşi kefalet ile serbest kalmıştı.

SABIKASI ÇOK
Kaddafi bu sene içinde Paris’in Şanzelize Caddesi'nde Porsche marka arabası ile 150 km hız yaparken durdurulmuştu. Kaddafi 2003’te Roma’da girdiği kavgada 6 fotoğrafçıyı hastanelik etmiş, 2001’de katıldığı bir içki aleminde polislere şişe fırlatarak saldırmıştı.

Kaddafi tüm bu olaylarda Libyalı yetkililerin araya girmesi nedeniyle ceza almaktan sıyrılmıştı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!