Kabus evi seks bar mı oluyor?

Güncelleme Tarihi:

Kabus evi seks bar mı oluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 14:04

Avusturya’da sapık baba Josef Fritzl’ın öz kızın bodrumuna kapatıp 24 yıl boyunca tecavüz ettiği evi seks bar sahibi satın aldı.

Haberin Devamı

Kabus evi seks bar mı oluyor

AVUSTURYA’nın Amstetten kentinde sapık baba Josef Fritzl (81), öz kızı Elisabeth’i 24 yıl boyunca bodrumuna kapatıp tecavüz ettiği ev satıldı. Evi aynı kentte eşiyle erotik bar işleten Herbert Houska satın aldı. Evin fiyatının 160 bin Euro civarında olduğu belirtildi. Herbert Houska küçük Amstetten kentinde erotik bar işletiyor. Houska, bu evin ebedi boş kalamayacağını, yeniden hayat gelmesi gerektiğini, bu evin de her ev gibi iki yıl sonra normal bir ev olduğunu söyledi. 

Avusturya’da boş duran evin geleceği çok tartışma yaratmıştı. Güvenlik birimleri evin sıradışı seks turizmine yol açmasından korkuyordu.

Haberin Devamı

ÖMÜR BOYU HAPSE ÇARPTIRILDI

Josef Fritzl’in ‘Kayıp’ diye ilan verdiği 11 yaşındaki öz kızını evin bodrumuna kilitleyip, 24 yıl boyunca tecavüz ettiğinin ortaya çıkması tüm dünyada tiksinti yaratmıştı. Fritzl kızından doğan yedi çocuğundan birini öldüğü ve tecavüz, rehin alma suçlarını işlediği için ömür boyu hapse çarptırılmıştı.

Kabus evi seks bar mı oluyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!