İtalya'da iki skandal

Güncelleme Tarihi:

İtalyada iki skandal
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2014 01:05

İtalya ardı ardına ortaya çıkan iki skandalla çalkalanıyor.

Haberin Devamı

Beyaz giysileri ile dikkat çektiği için “Beyaz Dam” olarak tanımlanan eski Başbakan Silvio Berlusconi’nin geçmişteki kadın arkadaşlarından Federica Gagliardi Roma havalimanında 24 kilo kokainle yakalandı.

2010 yılında Silvio Berlusconi ile birlikte Toronto’da yapılan G8’ler zirvesine Başbakanlık uçağı ile giden Federica Gagliardi için o dönemde “Silvio’nun yeni sevgilisi” iddiası yapılmıştı.

Venezuela'nın başkenti Caracas’tan gelen uçağı takibe alan Napoli Narkotik Bürosu elemanları Roma Fiumicino Havalimanında çek çek ve sırt çantasında 24 kilo kokain taşıyan “Beyaz Dam”ı yakaladı.

Napoli Mafyası “Camorra” için kuryelik yaptığı belirlenen “Forza İtalia” partisinin eski gönüllü çalışanlarından Federica Gagliardi’nin gözaltına alınmasından sonra siyasetçiler Berlusconi’yi suçlayarak “Her zaman adının altından pislikler çıkıyor” değerlendirmesinde bulundular.

Haberin Devamı

BİR SKANDAL DAHA

İtalyada iki skandal

Diğer taraftan Benito Mussolini’nin torunu, Sofia Loren’in yeğeni “Forza İtalia” Partisi senatörü Alessandra Mussolini’nin iş adamı eşi Mauro Floriani’nın randevuevinde reşit olmayan kızlarla beraber olması üzerine hakkında suç duyurusu yapıldı.

Telekulağa maruz kalan Floriani’nin 15 yaşındaki kızlarla para karşılığı beraber olmasının saptanması üzerine eşi Alessandra Mussolini “Kendisini evden kovdum. Beni ve siyaset hayatımı mahvetti” açıklaması yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!