Ä°ntikam için aktörle yatmış

Güncelleme Tarihi:

İntikam için aktörle yatmış
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 18, 2008 00:00

ABD’nin eski First Lady’si Jackie Kennedy, suikast sonucu yaşamını yitiren kocası eski Başkan John F. Kennedy’den "intikam almak için" bir dönem beyazperdenin en ünlü aktörlerinden olan William Holden ile aşk yaşamış. Jackie Kennedy, Holden’den hamile bile kalmış. Lanetli "Kennedy Ailesi"nin bu sırrı, "Nemesis" adlı ve piyasaya yeni çıkan bir kitapta yer aldı.

Yazar Peter Evans, Jackie’nin, gerçek bir kadın düşkünü olan kocasından intikam almak hırsıyla hareket ettiÄŸini belirtti. Buna göre, Jackie Kennedy, ilk kez, ünlü aktör William Holden ile Hollywood’da, Charles Feldman’ın evinde buluÅŸtu. Aynı dönemde, John F. Kennedy Massachusetts Senatörü idi. Evans’a göre, Jackie ile Holden’ın aÅŸk yaptığı yatakta, daha sonra, BaÅŸkan Kennedy ve intihar eden ünlü yıldız Marilyn Monroe seviÅŸti. Â

Kitaba göre Jackie gizli ilişkisinden hamile kaldı ve William Holden ile arasında geçenleri kocasına anlattı. John F. Kennedy o sırada başkan yardımcısı adayı olmaya çalışıyordu, ancak bu gerçekleşmedi ve Akdeniz’e bir yatta tatil yapmaya gitti. Daha önce düşük yapan Jackie’nin bebeği ölü doğdu. John F. Kennedy, Akdeniz’de eğlenceyi
/images/100/0x0/55eb150ef018fbb8f8a9df27
kesmedi ve üç gün sonra karısını görmeye gitti. Aynı yatta Florida Senatörü George Smathers da vardı. Smathers, "Eğer ABD Başkanlık koltuğunda gözün varsa hemen karının yanına dön, yoksa ülkedeki bütün kadınlar sana karşı olur" demişti.

Kitaba göre, Kennedy ile eşi Jackie arasındaki ilişki kötü devam etti. Daha sonra Başkan seçilen Kennedy Kasım 1963’te öldürüldü. Jackie Kennedy Yunanlı armatör Aristotle Onassis ile evlendi. Jackie Kennedy 1994’te öldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!