İngiltere'de 3 kız öğrencinin sır ölümü

Güncelleme Tarihi:

İngilterede 3 kız öğrencinin sır ölümü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2010 12:03

İngiltere'de aynı kolejde öğrenim gören 3 kız öğrenci 6 ay arayla yaşamlarını yitirirken, ölümlerle ilgili sır perdesi aralanamadı.

Haberin Devamı

KOLEJDE SIR ÖLÜMLER / FOTO GALERİ

Ülkenin Wilts bölgesinin Trowbridge kentindeki ‘John of Gaunt’ adlı kolejin öğrencilerinden 13 yaşındaki Zina Hereward-Isaac, 15 yaşındaki Francis Scane ve 19 yaşındaki Kayleigh-Ann Thompson 6 ay içinde şüpheli biçimde ölü bulundu.

Şüpheli ölümlerin ilki Mart ayında meydana geldi. 13 yaşındaki Zina Hereward-Isaac evinde ölü bulundu. Bu olaydan sadece 5 ay sonra da 15 yaşındaki Francis Scane evinde asılı bulundu. Son olarak 19 yaşındaki Kayleigh-Ann Thompson, geçtiğimiz Salı günü evinde ölü bulundu.

TUHAF BENZERLİK
Kadın kuaförü Ann Thompson, evinde asılı bulunan okul arkadaşı Francis'in ailesine başsağlığı kartı gönderdi ardından da Facebook'ta ‘RIP Kayleigh-Ann Thompson' adında anma sayfası açtı.

Diğer yandan, sadece 6 ay arayla yaşamını yitiren 3 kız arkadaşın Facebook'ta ‘RIP Kayleigh-Ann Thompson’, ‘RIP Francis Scane’ and ‘RIP Zina Hereward-Isaac’ adıyla açtıkları anma sayfalarının benzerliği dikkat çekti. Wiltshire polisi, 3 kızın ölümünü ’şüpheli’ olarak değerlendirmediklerini ve ölümlerin birbiriyle bağlantısı bulunmadığını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!