İngiliz loto milyoneri Türkiye'ye tatile geliyor

Güncelleme Tarihi:

İngiliz loto milyoneri Türkiyeye tatile geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2010 00:00

Türkiye’de tatil hazırlıkları yaparken lotoyu tutturan 18 yaşındaki İngiliz kız, 1.1 milyon sterlin (yaklaşık 2,660,000 TL) kazandı. İngiltere’nin en genç loto milyoneri olan Stacey Bywater isimli kız, tatil için yine de Türkiye'ye geleceğini söyledi.

Haberin Devamı

TATİL İÇİN TÜRKİYE'YE GELECEK / FOTO GALERİ

İngiltere’de geçtiğimiz cumartesi günü yapılan sayısal loto çekilişinden 1.1 milyon sterlin kazanarak ülkenin "en genç loto milyoneri" unvanına sahip olan 18 yaşındaki Stacey Bywater, tatil için Türkiye’ye geliyor.    

Ülkenin West Yorkshire bölgesinin Holmfirth kentinde yaşayan Bywater, loto çekilişinde 4 numarayı tutturarak sadece 70 sterlin kazandığını düşünüyordu. Babası Gary’in ısrarı üzerine numaraları yeniden kontrol eden genç kız, 6’da 6 tutturduğunu görünce gözlerine inanamadı.

Ailesiyle birlikte tatil için Türkiye’ye gitmeye hazırlanan Stacey, tam olarak 1,117,779 sterlin (yaklaşık 2,660,000 TL) kazandığını öğrenince şaşkınlıktan dili tutuldu. Mutluluktan havalara uçan genç kız, babasına sarılarak sevinç gözyaşları döktü.

Haberin Devamı

"70 STERLİN KAZANDIĞIMI SANIYORDUM"
Özel bir klinikte hemşire olarak görev yapan Bywater, “Sayısal loto çekilişini izlerken bazı numaraları tutturduğumu fark ettim. Fakat sadece 4 numaranın tuttuğunu ve 70 sterlin kazandığımı sanıyordum. Sonra babamın ısrarı üzerine bir daha bakınca 6’da 6 tutturduğumun farkına vardım” diye ifade etti.

Ablasına ve ailesine bir ev almak istediğini belirten Stacey, “Kariyerime devam etmek istiyorum. Klinikte çocuklarla ilgileniyorum ve bunu yapmaktan büyük zevk alıyorum. İşimi bırakmayı düşünmüyorum. Ama bu benim hayatımı değiştirecek...” dedi.

Genç kız tatil planında bir değişiklik yapmayacağını da sözlerine ekledi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!