İki stara taciz suçlaması

Güncelleme Tarihi:

İki stara taciz suçlaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2023 07:00

Dünyaca ünlü iki yıldız isim Guns N’ Roses’ın solisti Axl Rose ve aktör Jamie Foxx, cinsel saldırı suçlamalarıyla karşı karşıya.

Haberin Devamı

Rock grubu Guns N’ Roses’ın solisti Axl Rose ve aktör Jamie Foxx, cinsel saldırıyla suçlanıyor. Rose’dan şikâyetçi olan eski model Sheila Kennedy, 1989’da New York’taki bir otel odasında Rose’un kendisine saldırdığını iddia etti. Shelia Kennedy, Rose’un cinsel saldırısı sonucu anksiyete ve depresyona yakalandığını öne sürdü. Eski model, açtığı davada ünlü solistin tazminat ödemesini talep ediyor. Axl Rose ise iddialara yanıt vermedi.

BELGESELDE VE KİTAPTA ANLATTI

Kennedy mahkemeye başvurusunu cinsel saldırı mağdurlarının orijinal zaman aşımı ne olursa olsun dava açabilmesine izin veren yasanın süresinin dolmasına birkaç gün kala yaptı. 1989 yılının başlarında 26 yaşında modellik yaparken New York’taki bir gece kulübünde Rose ile tanıştığını söyleyen Kennedy, Rose’un otel odasında kendisine fiziksel ve cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdü. Kennedy, şikâyetinde öne sürdüğü olayları, müzik endüstrisindeki tacizleri anlatan bir belgeselde ve 2016 yılında yazdığı otobiyografisinde de anlatmıştı.

Haberin Devamı

HEM FOXX’A HEM RESTORANA DAVA

İsmi açıklanmayan bir kadın da, ünlü aktör Jamie Foxx’un New York’ta 2015 yılında kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti. Foxx’un kadına ünlü bir restoranda tacizde bulunduğu öne sürüldü. Kadın, Foxx’un uyguladığı cinsel saldırı ve darp sonucunda tıbbi tedavi görmek zorunda kaldığını belirtti ve psikolojik sıkıntılar yaşadığı iddiasıyla tazminat talebinde de bulunarak hem Foxx’a hem de restorana dava açtı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!