İhaneti unuttu telefona sarıldı

Güncelleme Tarihi:

İhaneti unuttu telefona sarıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2009 00:00

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin boşanmak üzere olduğu eşi Veronica da durumunu merak edip hastaneyi aradı. Çocukları, “Babamızı ziyarete git” diye baskı yaparken, basın “Araları düzelir mi” diye merak ediyor.

Haberin Devamı

İŞTE YUMRUK YEME ANI

BERLUSCONİ'YE SALDIRI / FOTO GALERİ

GEÇEN Pazar günü uğradığı saldırıdan sonra bugün San Raffaele Hastanesi’nden taburcu olması beklenen İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’ye boşanma davası açan eşi Veronica Lario’dan da destek geldi. Boşanmak için 44 milyon euro nafaka isteyen Lario, hastaneyi arayarak başbakanın doktorlarından bilgi aldı. İtalyan medyasına göre Veronica Lario’nın çocukları annelerine “Babamızı ziyarete git” ısrarında bulunuyor. Basın olası ziyaretin çiftin arasını düzeltip düzeltemeyeceğini konuşuyor.

Kör olmamam mucize

Raporu 25 güne uzatılan, 2 hafta faal çalışamayacak olan Berlusconi’nin özel doktoru Alberto Zangrillo “Heykelcik birkaç santim hedefi şaşırıp gözüne gelseydi Berlusconi gözünün çıkması dışında travma ile ölebilirdi.” dedi. “Kör olmamam mucize diyen Berlusconi “Ben vatandaşlarımı çok seviyorum. İyileşince ilk işim yine halkın arasına girmek olacak. Buna karşın bu nefret ortamı niye. Bir türlü anlayamıyorum?” diye adeta isyan etti. Saldırgan Massimo Tartaglia’nın saldırı sırasında kullandığı Duomo Katedrali heykelciği satışında patlama yaşanıyor. 6 Euro’ya satılan heykelciğe yurtdışından da sipariş geliyor.

Büyüksün efsanesin

Berlusconi’nin kaldığı hastanenin önünde bir pankart: “Berlusconi, büyüksün, bir efsanesin. Tarihimiz bir parçasısın. Bu ülke için yaptıklarına teşekkürler. Yıldızlar seninle birlikte.”

Vladimir Putin: Erkek gibi davrandın

Silvio Berlusconi’ye “geçmiş olsun” mesajı yollayan Rusya Başbakanı Vladimir Putin, Berlusconi’yi kazadan sonra “erkek gibi” davrandığı için övdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!