Hindistan'ı korkutan seri cinayetler

Güncelleme Tarihi:

Hindistanı korkutan seri cinayetler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2007 17:16

Hindistan'da geleneklerin tam tersine tarihin en korkunç seri cinayetlerinin ortaya çıkması ve zanlılardan birinin çocukları tecavüz ederek yemeye kalkıştığını itiraf etmesinin ardından, kurban sayısının 40'ı aşmasından endişe ediliyor.

Haberin Devamı

Seri cinayetlerin 29 Aralıkta ortaya çıkması, 16'sı çocuklara ait 17 cesedin bulunmasından bu yana polis Yeni Delhi'nin banliyölerinde yeni insan kalıntıları bulmaya devam ederken, Hindistan Merkezi Soruşturma Bürosu (CBI), aralarında bir kol ile bir çocuk bacağı parçasının da bulunduğu insan derisi ve kemikleriyle dolu iki torba daha ortaya çıkardı.

Yeni Delhi yakınındaki Noida'da daha önce polislerin on kadar insana ait kemiklerle dolu 40 kadar torba bulduklarını yazan Hindustan Times gazetesi, bir yetkiliye dayanarak, kurban sayısının 40'ı aşabileceğini bildirdi. CBI, dün de kafatası ve kemik dolu başka torbaların bulunduğunu bildirdi.

Çoğu kız 16 çocuktan geriye kalanlar, varlıklı iş adamı Mohinder Singh'in malikanesinin bahçesinde bulunmuş, Singh ve aşçısı Surender Koli, 29 Aralıkta cinayetlerle olası ilgileri nedeniyle tutuklanmıştı.

Haberin Devamı

Koli, polislere, isimlerini ve yüzlerini kesin olarak anımsadığı çocukların cesetleriyle cinsel ilişki kurduğunu, organlarını yemeye çalıştığını ve bazılarınınkini kesip tuvalete attığını anlatmıştı. Zanlı, dört yaşında bir kız çocuğunun karaciğerini yutmaya çalışınca kustuğunu söylemişti.

Hindistan'ı derinden etkileyen olayın ardından gazete ve televizyonlar son 15 günde bu en korkunç yamyamlık ve nekrofili eylemlerini ayrıntılarıyla anlatırken, polis de "korku evi" malikanedeki bir soğutucuda "et" buldu, ancak bunun bir insana ait olup olmadığını belirtmedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!