Hillary’nin sırları saçıldı

Güncelleme Tarihi:

Hillary’nin sırları saçıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2014 01:09

2016’da Demokratların başkan adaylığına hazırlanan Hillary Clinton’ın, en yakın dostuna anlattığı sırlar ortaya saçıldı. 2000’de ölen Diane Blair’in gazetelerin eline geçen, Hillary’yle yaptığı konuşmaları derlediği notlarına göre Hillary Clinton, kocası eski başkan Bill Clinton ile ilişkiye giren Monica Lewinsky’den “narsist üşütük tip” diye bahsediyor. Ve kocasıyla Lewinsky’nin gerçek bir seks yaşamadıklarını iddia ediyor.

Haberin Devamı

Demokratların 2016’daki ABD başkan adayı olacağı konuşulan Hillary Clinton’ın 1998’de ABD’yi sallayan Monica Lewinsky skandalından sonra “en yakın arkadaşım” dediği Diane Blair’e anlattıkları, olayın ortaya çıkmasından sonra neler hissettiğini yansıtıyor.

Beyaz Saray’da stajyer olarak çalışırken eski Başkan Bill Clinton ile 9 kez seks ilişkisi yaşayayn Monica Lewinsky’yi Bill Clinton başta reddetmişti. Ve tüm Amerika’ya yalan söylediği o meşhur basın toplantısında da arkasında Hillary Clinton duruyordu.

Siyaset profesörü Blair’in Hillary ile yaptığı görüşmeleri derlediği Washington Free Beacon tarafından yayınlanan notlarına göre o basın toplantısında gerçeği Hillary de bilmiyordu. Ve Hillary Clinton, Blair’e Lewinsky’den “narsist üşütük tip” diye bahsediyordu.

Haberin Devamı

Hillary başlarda uzun süre Blair’e Bill Clinton’ın Lewinsky ile gerçek anlamda bir seks yapmadığı savundu. Çünkü kocası ve stajyer Lewinsky arasında yatarak, ayakta ya da oral bir ilişki olmadığını düşünüyordu. Ve kocasıyla tek yaptıklarının, kontrolden çıkmış 22 yaşındaki bir kızı idare etmek olduğunu söylüyordu.

NE DÜŞÜNDÜKLERİ BENİ İLGİLENDİRMİYOR
Hillary, özel konuşmalarında Blair’e basının kendisine yaklaşımından da sık sık şikâyetçi oluyordu. Ancak insanların kendisi hakkında ne düşündüğüyle ilgilenmediğini söylüyordu. Bir keresinde Blair’e, “Ben gururlu bir kadınım. Aptal değilim. Basına yalakalık yapmak için daha fazlasını yapmam gerektiğini biliyorum. Saçlarımı değiştirdiğimde insanların kafasını karıştırdığımı biliyorum. Hiçbir fikrim yokmuş gibi davranmam gerektiğini biliyorum. Ama yapmayacağım” demişti.

Hillary, ilişkilerinde yaptığı fedakârlıklar için ise kendisini “karmaşık bir kişi” olarak tanımladığı başka bir konuşmasında şunu dedi: “Nasıl taviz verileceğini bilirim. Soyadımdan vazgeçtim. Kontakt lens kullanmaya başladım. Ama olmadığım bir kişi gibi davranmayacağım.”

İKİ KADIN TARAFINDAN BÜYÜTÜLEN ALDATAN ERKEK
Hillary, Blair’le olan başka bir konuşmalarında da Bill Clinton’ın kendisini neden aldattığını anlamaya çalışırken aile terapisi yapan bir psikologdan aldığı bir mektuptan bahsetti. Ve psikoloğun mektupta iki tarafından büyütülen erkeklerden bahsettiğini söyledi. Buna göre Bill Clinton’ın aldatma eğilimleri de, annesi ve büyükannesi arasında kalarak yetiştirilmiş olmasından kaynaklanıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!