Havalimanında aşk terfisi

Güncelleme Tarihi:

Havalimanında aşk terfisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2008 11:23

Havalimanı müdürü mağazada çalışan sevgilisini güvenlik şefi yaptı. Ortalık karıştı.

Haberin Devamı

İngiltere'nin başkent Londra’daki ülkenin en büyük havalimanı Heatrow’da iki sevgili arasında yaşanan aşk ve terfi skandalı gündeme oturdu. Heatrow Havalimanı Direktörü Mark Bullock’un yine aynı yerde çalışan sevgilisinin mağaza dedektifi iken bir anda nasıl havalimanı güvenlik şefi olduğu haberi İngiltere’yi ayağa kaldırdı.

Geçtiğimiz gün yapımı tamamlanan ve önceki gün açılan 4.3 milyar Sterlin değerindeki Terminal 5’te yaşanan sorunlar bitip tükenmek bilmiyor. Ülkenin milyarlık havaalanı olan Heathrow’un gümrüksüz bölgesinde mağaza dedektifi olarak çalışan 37 yaşındaki Donne Boote, havaalanı güvenlik şefi olarak atandı. Bir mağaza dedektifiyken binlerce güvenlik elemanın başına getirilen Donne Boote’un, havaalanı direktörü Mark Bullock’un sevgilisi olduğu ve 1.2 milyon Sterlin değerindeki evde birlikte yaşadıkları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Heathrow Havaalanı yetkilileri, yeni Güvenlik Şefi Donne Boote’un kariyer basamaklarını nasıl tırmandığı ve havaalanı direktörü ile olan ilişkisi hakkındaki soruları cevapsız bıraktı.

İngiliz basını şimdi şef Donne’un kariyer geçmişini didik didik araştırıyor. İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden Daily Mail’in haberine göre, iki çocuk annesi olan 37 yaşındaki Boote, daha önce 17 yaşında girdiği orduda ’Özel Araştırma Şubesi’nde çavuş olarak görev yapıyordu. 2000 yılında ordudan ayrılan Boote, ikinci defa anne olduğu gerekçesiyle ordudan zorla ayrılması için kendisine baskı yapıldığını öne sürdü. Boote, daha sonra ikinci işi olan Savunma Bakanlığı’ndan da cinsiyet ayrımı yapıldığı gerekçesiyle bakanlığı dava edip tazminat alarak çıktı.

Şimdi yine Havalimanı Direktörü Mark Bullock ile olan ilişkisiyle gündeme gelen Boote, gündemi uzun süre meşgul edeceğe benziyor. Havaalanı’nda yaşanan bagaj kaosundan sorumlu tutulan direktör Mark Bullock’un, sevgilisi olduğu ortaya çıkan Donne Book’un mağaza dedektifi iken bir anda nasıl havalimanı güvenlik şefi olduğu ve bu atamanın nasıl yaptığı sorusunun cevabı merakla bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!