Güney Kore’de karaoke sapığı

Güncelleme Tarihi:

Güney Kore’de karaoke sapığı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2004 01:21

33 yaşındaki Yoo Young-Chul, aralarında zenginlerin, karaoke bar hosteslerinin ve masözlerin de bulunduğu 19 kişiyi öldürdüğünü itiraf etti.

TECAVÜZDEN sabıkalı olan Yoo Young-Chul (33) geçtiğimiz perşembe günü yakalandı. Polis, testere, bıçak, çekiç, balta ve makas kullanarak işlediği 19 cinayeti itiraf eden Yoo’nun daha fazla kişiyi öldürmüş olabileceğinden şüpheleniyor. Şu ana kadar parçalanmış 11 cesete ait parçaları Yoo’nun Seul yakınlarındaki bir dağda bulunan evinin çevresinde gömülü bulan polis, cinayetlerin geçen yıl Eylül ayından bugüne kadar geçen sürede işlendiğini, kurbanlardan 11’inin bar hostesi ve masöz olduğunu açıkladı.

Masöz karısı boşamıştı

Zenginlerden ve kadınlardan nefret eden Yoo’yu, 2002’de hapisteyken, eski bir masöz olan karısı boşadı. Bu olaydan sonra bunalıma giren ve karısını öldürmeyi düşünen Yoo’nun 11 yaşındaki çocuğu için vazgeçerek başka masözleri kurban seçtiği öğrenildi. Yoo, tecavüz ve hırsızlık dahil 14 suçlamadan dolayı yattığı cezaevinden geçen yıl Haziran ayında çıkmıştı.

İlk kurban emekli profesör

Hapisten çıkınca bir bar hostesine evlilik teklif eden fakat reddedilen Yoo, ilk cinayetine, cesetleri geçen yıl 24 Eylül’de evlerinde bulunan 73 yaşındaki emekli profesörle karısını öldürerek başladı. Bir ay sonra Seul’de zengin bir ailenin 3 ferdini de öldürdü. Ardından 4 yaşlı zengini öldüren Yoo, Mart ayından itibaren karaoke barlardaki hostes ve masöz kızları öldürmeye başladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!