Gergerlioğlu’nun Almanya’da yaşadıkları kitap oldu

Güncelleme Tarihi:

Gergerlioğlu’nun Almanya’da yaşadıkları kitap oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 11:49

MİT ajanı olduğu iddiasıyla Almanya’da 11 ay tutuklu kalan iş adamı Muhammed Taha Gergerlioğlu’nun yaşadıkları, ‘Taş Mezar’ ismiyle kitap oldu.

Haberin Devamı

İSTANBUL Altunizade Kültür ve Sanat Merkezinde, 27 Ocak Cuma günü 19.00 - 21.00 saatleri arasında ‘Yeni Bir Medeniyetin Doğum Sancıları ve Avrupa’nın Türk İslam Dünyası Stratejileri’ konulu bir konferans düzenlenecek. Konferansa, Almanya’da MİT ajanı olduğu iddiasıyla 11 ay tutuklu kalan Muhammed Taha Gergerlioğlu’nun yaşadıklarını ‘Taş Mezar’ adlı kitapta toplayan Sahipkıran Stratejik Araştırmalar Merkezi (SASAM) İngiltere Şube Başkanı Ahmet Ferruh Öncü de katılacak. Konferansta düzenlenecek etkinlikte, kitabın yazarı Öncü ile Gergerlioğlu, okuyuyucuları için ‘Taş Mezar’ı imzalayacak.

ÇİFTE STANDART

SASAM İstanbul İl Başkan Yardımcısı Av. Yurdal Kılıçer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Sosyolog ve Sosyometri Analisti Gergerlioğlu’nun Avrupa’nın kalbinde yaşadığı muamelenin kamuoyunda çok daha fazla duyurulması gerektiğine dikkati çekerek, kitap hakkında bilgi verdi.
‘Taş Mezar’ adlı kitapta, Gergerlioğlu’nun yaşadıklarının çok net bir şekilde ortaya konulduğunu belirten Kılıçer, “Sayın Gergerlioğlu’nun yaşadıkları medeniyetin merkezi olarak görülen Almanya’nın, konu Müslüman ve Türkler olunca gösterdikleri çifte standardın; net bir şekilde gösterilmesi açısından önemli bir olaydır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!