Genç modelin sır ölümü

Güncelleme Tarihi:

Genç modelin sır ölümü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2010 08:08

İTALYA'nın Milano kentinde devam eden Moda Haftası’na Fransız genç model Tom Nicon’ın ölümü gölge düşürdü.

Moda devi Versage’nin defilesinde görev alacak olan 22 yaşındaki başarılı model, geçtiğimiz Cuma sabahı defile provalarına katıldı. Nicon, provaların ardından Milano’da kaldığı apartmana döndü. Binanın kapıcısı, duyduğu gürültüyle ne olduğunu anlamak için binanın kapısının önüne çıktı ve kaldırımda yatan Nicon’un kanlar içindeki cansız bedeniyle karşılaştı. Olay hakkında soruşturma başlatan polis, genç modelin dördüncü kattaki dairesinin penceresinden intihar amaçlı mı atladığı, yoksa itildiği mi konusunda bir sonuca ulaşmaya çalışıyor. Genç modelin kısa bir süre önce kız arkadı tarafından terkedildiği ve bu nedenle intihar etmiş olabileceği de öne sürüldü.

Olayın duyulmasının ardından açıklamada bulunan Donatella Versage, “Tom, defilenin son provası için burada, bizimleydi. Son derece sakin ve normaldi. Bizimle halihazırda 3-4 defile yaptı. Çok tatlı bir gençti. Böyle bir şeyin olabileceğini asla tahmin edemezdim” diye konuştu. Versage erkek giyim bölümü stilistlerinden Martyn Bal ise gözyaşları içinde, “İnanmak çok güç. Burada bizimle gayet normaldi. Onun bir dram içinde yeraldığını düşünmek imkansızdı” dedi.

İNTİHARLAR DİKKAT ÇEKTİ

Geçen Kasım ayında Paris’de Güney Koreli 20 yaşındaki kadın manken Daul Kim ile geçtiğimiz Nisan ayında da New York’da modellik yapan 24 yaşındaki Ambrose Olsen de intihar etmişti. Kısa bir süre önce de yine Paris yakınında 30 yaşındaki kadınyan model Noemie Lenoir bir ormanda aşırı alkol ve uyuşturucu alarak intihar etmeye çalışırken bulundu. Modeller arasında yaşanan bu intiharlar, dikkatleri moda dünyasına çevirdi.

İsmini vermek istemeyen bir manken ise, “İnsanlara göre bizler, genç, güzel, zengin ve mutluyuz. Ama öyle değiliz. Bütün hayatımızı moda dünyasına teslim edip, bir şey yolunda gitmezse de herşeyimizi kaybediyoruz. Masal bir hayatımız yok” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!