Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluğu için ringe çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluğu için ringe çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2016 09:59

Boksör Fırat Arslan, 17 Eylül Cumartesi gecesi Baden-Würtemberg Eyaleti’nde bulunan EWS Arena’da Avrupa Şampiyonluğu için yumruk sallayacak.

Haberin Devamı

Eski Avrupa Şampiyonu Arnavut boksör Nuri Seferi’ye karşı eldiven giyecek olan Fırat Arslan, bu maçı kazanması durumunda yeniden dünya şampiyonluğu için ringe çıkmaya hak kazanacak. 91 kiloda defalarca Türk bayrağını zirveye çeken Zonguldaklı Arslan’ın maçına, dünya boks otoritelerinden de büyük ilgi var. Dünyanın en önemli boks otoriteleri bu maç hakkında aylar öncesinden yorumlar yapmaya başladı.

Fırat Arslan, Avrupa Şampiyonluğu için ringe çıkıyor

DÜNYA STARLARI DA O GECE RİNGE ÇIKACAK

Aynı gecede dünya starları ve geleceğin şampiyonları da ringde olacak. Dünya şampiyonu Klitschko’ya karşı yumruk sallamış olan Olimpiyat Şampiyonu Odlainer Solis, Christian Hammer ve Manuel Char da o gece çeşitli unvanlar için yumruk sallayacak. Ayrıca gecede Türk boksunun gelecek vadeden sporcusu Fatih Keleş de ringde olacak. Gecenin starlarından biri de Türk boks tarihinin ilk antrenörlerinden Bülent Başer. Başer, birçok boksörün antrenörü olarak ringde olacak.

Haberin Devamı

KAZANMAK İÇİN TÜM İMKANLARA SAHİBİM

Yoğun bir tempo içinde çalışmalarını sürdüren Arslan, bu maçın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Rakibinin çok güçlü ve daha önce çeşitli şampiyonluklar kazandığını belirten Arslan, şöyle konuştu: “Bu maçı kazarak yeniden dünya şampiyonluğuna ulaşmak istiyorum ve bunun için büyük bir mücadele sergiliyorum. Ekibim de çok iyi bir motivasyonla bana büyük destekler veriyor. Bu müsabakayı kazanmak için gerekli olan tüm imkânlara sahibim. Darbe girişimine uğramış olan ülkemize, milletimize bir zafer getirerek onlara darbenin ülkemizi yakmadığını göstermek istiyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!