Eski sevgilisi Diana'nın aşk mektuplarını yayınlayacak

Güncelleme Tarihi:

Eski sevgilisi Diananın aşk mektuplarını yayınlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

Galler Prensesi Diana'nın ölümünün ikinci yılında eski aşıklarından binbaşı James Hewitt, Prenses'in kendisine gönderdiği aşk mektuplarını yayınlamaya hazırlanıyor. Kitap daha piyasaya çıkmadan ortalığı karıştırdı. Kitapta yer alan iddiaların, Hewitt'in Diana'nın küçük oğlu Prens Harry'nin babası olduğu yolunda söylentilere yol açabileceği söyleniyor. Kraliyet ailesi kitabın yasaklanması için harekete geçti.

İngiliz basını söz verdiği halde 2 milyon dolar karşılığında Hewitt'in mektupları satmasını ‘İhanet’ başlıklarıyla duyurdular. ‘Princess in Love’ (Aşık Prenses) isimli kitapta Prenses Diana'nın 1989 ile 1991 yılları arasında çocuklarının binicilik hocası olan Hewitt'e gönderdiği 64 aşk mektubunun yer alması bekleniyor.

Kitapta Hewitt, Diana'nın boşanmadan önce evlilik dışı altı ilişki yaşadığını iddia ediyor. Hewitt'in ayrıca kitabında Diana ile sanılandan çok önce tanıştıklarını iddia etmesi bekleniyor. Bu iddianın da belki de Hewitt'in Diana'nın küçük oğlu 14 yaşındaki Prens Harry'nin babası olduğu yolunda söylentilere yolaçabileceği söyleniyor.

Diana ile James Hewitt'in Prens Harry'nin doğumundan bir yıl sonra Kensington Sarayı'nda bir yemekte tanıştıkları sanılıyordu. Ancak şimdi James Hewitt, Prens Charles ile nişanlandığından bu yana yani 19 yaşından beri Diana'yla tanıştıklarını iddia ediyor. Diana ile Hewitt'in 6 yıl süren ilişkisi 1991 yılında ortaya çıkmış ve Saray'ın baskısı sonucu birliktelikleri sona ermişti. Diana, 31 Ağustos 1997 tarihinde Paris'te sevgilisi Dodi El Fayed ile geçirdiği trafik kazasında ölmüştü.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!