EÅŸ deÄŸiÅŸtirmek için yılda 10 bin dolar harcıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Eş değiştirmek için yılda 10 bin dolar harcıyorlar
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 21, 2007 14:53

"Eş değiştirme" tüm dünyada gitgide yaygın hale geliyor. Çiftler, yeni partnerler bulabilecekleri özel organizasyonlara katılabilmek için yılda 10 bin dolardan fazla parayı gözden çıkarıyor.

Haberin Devamı

Washington'da bir hukuk firmasında çalışan Matt Virtue kız arkadaşıyla birlikte eş değiştime organizasyonlarına  katılmak için bir yılda 10 bin dolardan daha fazla parayı gözden çıkarıyor. "Bu benim çok keyif aldığım bir hobi ve buna bağımlı hale geldiğimi itiraf etmeliyim. Buna hiç şüphe yok. Bu zevkim için de gözümü bile kırpmadan para harcarım" diye konuşuyor.

Eş değiştirmek için yılda 10 bin dolar harcıyorlar
Lifestyles Festivali'ne katılan çiftler yeni partnerlerle tanıştı. 

Virtue bu konuda yalnız deÄŸil aslında. ABD ve Avrupa'daki kadar olmasa da ülkemizde de gitgide yaygınlık kazanan swinger 'lar yani eÅŸ deÄŸiÅŸtirenler yepyeni bir sektör yarattı. Dünyada 100 binden fazla ABD'de de 10 bini aÅŸkın swinger çift var. Genellikle orta yaÅŸlı ve karier sahibi bu çiftler, aynı zevkleri paylaÅŸtıkları yeni insanlarla tanışmak için de hatırı sayılır miktarda parayı bir anda gözden çıkarabiliyorlar.  Â

Haberin Devamı

ÖZEL KULÜPLERİ VE OTELLERİ VAR

Eş değiştiren çiftler her yıl ABD'nin yanısıra Jamaika, Mekisa, Fransa başta olmak üzere dünyanın çeşitli turistik bölgelerinde bu tür sıradışı zevkleri olanlara hizmet veren özel kulüp ve otellere milyonlarca dolar bırakıyor. .

Bu yıl Las Vegas'ta Lifestyles adıyla düzenlenen Eş Değiştirme Festivali'ne 900 çift katıldı. Festival kapsamında çeşitli seminerler, toplantıların yanrısıra eğlenceli yarışmalar ve grup seks organizasyonları da gerçekleştirildi

Organizasyonun başkanı Robert McGinley artık geleneksel hale gelen bu festivale gelecek yıl daha çok çiftin katılımını beklediklerini söyledi.

Eş değiştirmek için yılda 10 bin dolar harcıyorlar
Organizasyonun başkanı Robert McGinley, gelecek yıl daha fazla katılım beklediklerini söyledi.

Özellikle muhafazakar kesimin ağır eleştirilerine rağmen eş değiştirme ABD'de tam bir sektör haline gelmiş durumda.

Haberin Devamı

DÜNYADA 100 BİN AKTİF ÇİFT

Dünyada yaklaşık 100 bin, ABD'de de 10 bin eş değiştiren çift bulunuyor.

Pek çoğu orta yaşlı ve kariyer sahibi olan bu çiftler bu tür organizasyonlar için en az 10 bin doları gözden çıkarıyor.

Bu konudaki en basit organizasyona katılmanın bedeli ise 600 dolar.

 TIBBİ BİLGELER DE VERİLİYOR

Eş değiştirme festivalinin katılımcılara teknik ve tıbbı bilgiler verilmesi gibi işlevleri de var. Yaşlarına göre en uygun ve sağlıklı cinsel aktiviteleri nasım düenleyecekleri beslenme düzeni gibi konularda bilgilendiriliyor katılımcılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!