En görkemli Türk yürüyüÅŸü

Güncelleme Tarihi:

En görkemli Türk yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2010 08:24

ABD’de sözde Ermeni soykırım tasarısının Kongre’de komisyondan geçmesine rağmen New York’taki Türk yürüyüşü bu yıl hiç olmadığı kadar görkemli planlanıyor.

Haberin Devamı

23 Mayıs’ta New York’ta yapılacak olan Türk yürüyüşünün sürpriz katılımcıları ise Türk Futbol Milli Takım oyuncuları olacak.

Türkiye’nin New York BaÅŸkonsolosu Mehmet Samsar, yürüyüşte Türk Milli Takım oyuncularının dışında Türkiye’den gelecek sanatçılar ve Ä°stanbul Belediyesi’nin Mehter Takımı’nın da yer alacağını söyledi.   Â

 

MÄ°LLÄ° TAKIMIN ABD’DE ÜÇ MAÇI                           Â

  

Zeynep GÃœRCANLI
hurriyet.com.tr

Türk Milli Takımı hazırlık maçları için ABD’ye gelecek. Bu çerçevede ilk maçı 22 Mayıs’ta New Jersey’de Çek Cumhuriyeti ile yapacak. 23 Mayıs’ta New York’taki Türk yürüyüşüne katılacak olan Milli Takım 26 Mayıs’ta ise Connecticut’ta Kuzey İrlanda takımı ile oynayacak. Milli Takım Amerika’daki son maçını da ABD Milli Takımı ile 29 Mayıs’ta Philadelphia’da oynayacak.

 

Haberin Devamı

HADİSE VE SERDAR ORTAÇ KONSERLERİ

 

Türk haftası etkinlikleri çerçevesinde New York’ta Hadise ve Serdar Ortaç ayrı ayrı iki de konser verecekler. Hafta çerçevesinde aralarında Nefes, Selvi Boylum Al Yazmalım gibi filmlerin de gösterileceği Türk filmleri haftası da yapılacak.

 

WALL STREET’E TÜRK BAYRAĞI

 

Yine Türk haftası etkinlikleri çerçevesinde, New York’taki finans merkezi ünlü Wall Street’te de bir etkinlik düzenlenecek. 20 Mayıs günü Wall Street’e Türk bayrağı çekilecek.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!