Elon Musk’tan Zuckerberg’e: Gel kafes dövüşü yapalım

Güncelleme Tarihi:

Elon Musk’tan Zuckerberg’e: Gel kafes dövüşü yapalım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2023 07:00

Dünyanın en ünlü teknoloji milyarderlerinden Elon Musk (51) ile Mark Zuckerberg (39) arasında kafes dövüşü polemiği yaşanıyor.

Haberin Devamı

Twitter’ın sahibi Elon Musk, sosyal medya hesabında, Facebook ve Instagram’ın ana şirketi Meta’nın Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg ile kafes dövüşüne hazır olduğunu belirten bir mesaj yayınladı. Zuckerberg ise Musk’ın paylaşımının ekran görüntüsünü alıntılayarak, “Bana konum gönder” mesajıyla paylaştı.

MUSK GERİ ADIM ATTI

Musk, Zuckerberg’in paylaşımına “Vegas Octagon” yanıtını verdi. Musk bu mesajla UFC dövüşlerinin yapıldığı ABD’nin Las Vegas kentindeki Octagon Arena’ya atıfta bulundu. “‘The Walrus’ (Ceviz) olarak adlandırdığım, rakibimin üzerine uzanıp hiçbir şey yapmadığım harika bir hamlem var” diye tweet atan Musk, daha sonra bahsi geçen hamleye dair kısa videolar paylaştı. Zuckerberg’e meydan okumasının ciddi olmadığını belirten Musk, “çocuklarımı kaldırıp havaya atmak dışında neredeyse hiç egzersiz yapmıyorum” dedi. Zuckerberg, halihazırda karma dövüş sanatları (MMA) eğitimi alıyor ve son zamanlarda jiu-jitsu turnuvaları kazandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!