Dünyaca ünlü şarkıcı Akon Türkiye’de saç ektirdi

Güncelleme Tarihi:

Dünyaca ünlü şarkıcı Akon Türkiye’de saç ektirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2022 07:00

Grammy ödüllü ABD’li şarkıcı Akon, Türkiye’de saç ektirdiğini açıkladı. Aynı tedavinin ABD’de yaklaşık 5 katı fiyata yapıldığından dert yanan Akon, Türkiye’nin saç ekimi ve diş tedavisinde çok iyi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

SAĞLIK turizminde dünyada önemli bir konuma sahip olan Türkiye, ünlü bir isme ev sahipliği yaptı. Senagal asıllı Amerikalı R&B şarkıcısı Akon, Türkiye’de saç ektirdiğini açıkladı. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarının ardından takipçilerinden gelen yorumlar nedeniyle açıklama yapan Akon, saç ektirdiğini duyurdu. Saçının ön tarafındaki düzlüğe dair konuşan Akon, “Yurtdışında saç ektirdim” diye konuştu.

‘DOKTORUMU ÖNERİRİM’

Sunucu Bootleg Kev’in podcast programına katılan Akon, Türkiye’deki saç ekimi ameliyatı için 7 bin 500 dolar (140 bin TL) ödediğini kaydetti. Aynı tedavinin ABD’de ise yaklaşık 50 bin dolara (930 bin TL) mal olduğunu ve bu nedenle Türkiye’de tedavi gördüğünü söyledi. Sürecin başında ön saçlarının neredeyse tamamını kaybettiğini açıklayan Akon, sürecin acı verici olmadığını da belirtti. Ünlü şarkıcı konuşmasında, saçlarını kaybeden rap’çi Tory Lanez’e de kendi doktorunu önerdi.

Haberin Devamı

‘TÜRKLER İKİ KONUDA ÇOK İYİ’

Türkiye’nin saç ekimi ve diş tedavisinde bilindiğini söyleyen Akon, “Bu iki konuda çok iyiler” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!