Dün dündür...

Güncelleme Tarihi:

Dün dündür...
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 30, 2008 16:55

Aylardır kıyasıya rakip oldular. İki gün önce işte böylesine şaşırtıcı biçimde ortaya çıktılar. Kıyafetlerinde bile renk uyumu vardı.

Haberin Devamı

Bugünün fotoğrafları

Dünün fotoğrafları

Daha düne kadar kıyasıya bir rekabet içindeydiler. Ama ABD başkanlık yarışının Demokrat adayları Hillary Clinton ve Barack Obama iki gün önce ilk kez birlikte ortaya çıktılar. Kıyafetlerinde bile renk uyumu vardı. Obama'nın kravatı, Hillary Clinton'ın kıyafetinin rengindeydi.

Yenilgiyi kabul eden Hillary Clinton bundan böyle desteğini Obam'ya vereceğini açıklamıştı. Ancak Obama'nın başkanlık yarışında artık tek rakibi olan Cumhuriyetçi McCain'e karşı zafer kazanması için, Hillary'nin böylesine canla başla çalışacağını hiç kimse hayal etmemişti.

Washington'da Obama ile buluşan Hillary Clinton, Obama'nın kampanya uçağına atlayip, onunla birlikte New Hampshire'e uçtular. Burada miting düzenleyen Obama ile maydana çıkan Hillary Clinton, halkın önünde bir kez daha desteğini yineledi.

En çok Bill Clinton bozulmuÅŸa benziyor                                               Â

Dün dündür...


Obama ile Clinton'ın işbirliğini görenler gözlerine inanamadı. Ama bu işe en çok Hillary Clinton'ın eşi eski başkan Bill Clinton bozulmuşa benziyor.

Haberin Devamı

ABD eski başkanlarından Bill Clinton, Demokrat Parti'nin başkanlık yarışında eşi Hillary Clinton'ı alt eden Barack Obama'nın zaferini sindiremiyor. 

İngiliz Telegraph gazetesinin haberine göre, Hillary Clinton'ın yenilgiyi kabullenip Obama'ya destek vermeye başlamasına rağmen Bill Clinton, yakın çevresine, "Barack'ı bütün kalbimle desteklemem için popomu öpmesi gerek! Ben ona değil o bana gelmeli!" diyor... 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!