Doktora şok suçlama... 'Hastalarına tecavüz ve katliam videoları izletiyor'

Güncelleme Tarihi:

Doktora şok suçlama... Hastalarına tecavüz ve katliam videoları izletiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2018 12:17

ABD'nin New York kentinde yaşayan doktor Brandon Porter (44), hastalarına yasadışı olarak tecavüz, katliam ve benzeri vahşet videoları izleterek 'korku deneyleri' yapmakla suçlanıyor.

Haberin Devamı

Kendisini kişisel gelişim kuruluşu olarak tanıtan ancak 'seks tarikatı' olduğu iddia edilen Nxvim kurumu için çalışan doktor Brandon Porter'ın hastaları üzerinde korku deneyleri yaptığı iddia edildi. 

Nxvim'de 100 kişiden fazla kişiye 'korku deneyleri' yaptığı söyleyen Porter hakkında Kanadalı Jennifer Kobelt isimli bir aktris tarafından dava açıldı. 

Porter'ın insanlara film izleterek, onların reaksiyonlarını video kaydına aldığını söyleyen Kobelt, Porter'ın bu deneyleri insanlara önceden bilgi vermeden yaptığını ileri sürdü. 

Doktora şok suçlama... Hastalarına tecavüz ve katliam videoları izletiyor

Porter'ın hastalarına gösterdiği görüntüler arasında, 4 kadının pala ile parçalara ayrıldığı vahşi bir video, bir Nazi tarafından öldürülen siyahi bir gencin videosu ve kendi beynini yemek zorunda bırakılan bilinci açık bir adamın görüntüsü olduğu ifade edildi. 

Haberin Devamı

Söz konusu olayın gerçekleştiği Nxivm, kadınların beynini yıkayarak onları seks kölesine çevirmekle suçlanan bir kuruluş.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!