'Cihatçı John' futbol oynuyor

Güncelleme Tarihi:

Cihatçı John futbol oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2015 13:06

IŞİD’in yayınladığı kan donduran infaz videolarıyla gündemden düşmeyen ve "Cihatçı John" adıyla tanınan Kuveyt asıllı İngiliz Muhammed Emwazi'nin İngiltere’de öğrencilik zamanında futbol oynadığı görüntüler ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Londra'nın kuzeyindeki Qunitin Kynaston Academy adlı ortaokulda 11 yıl önce çekilen görüntüler, Emwazi'nin IŞİD'e katılmadan önce görüldüğü ilk video olma özelliği taşıyor.

Haberin Devamı

Cihatçı John futbol oynuyor

Geçmişte büyük bir futbol tutkunu olduğu bilinen ve görüntülerde çekingen tavrıyla dikkat çeken Emwazi, kameranın kendisine odaklandığını fark edince koluyla yüzünü kapatmaya çalışıyor. Yapacakları maç öncesi takım kuran bir öğrencinin, ikinci tercihini Emwazi'den yana kullandığı görülüyor.

Cihatçı John futbol oynuyor

Video çekildiği sırada 15 yaşında olduğu tahmin edilen Emwazi top sektirirken görülüyor.

Cihatçı John’un ilkokul yıllığında el yazısıyla kaleme aldığı bir kayıt, yıllar sonra kafa kesme görüntüleriyle dünyayı dehşete düşürecek olan Emwazi'nin, küçükken yıldız bir futbolcu olmanın hayalini kurduğunu ortaya çıkarmıştı.

Haberin Devamı

Yıllıktaki yazıya göre; 30 yaşına gelinceye kadar Manchester United formasıyla gol atmak isteyen Emwazi, Simpsonlar’ı izlemeyi, Play Station oynamayı ve patates kızartması yemeyi çok sevdiğini belirtmişti.

Cihatçı John futbol oynuyor

Cihatçı John futbol oynuyor
İŞTE ‘CİHATÇI JOHN’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!