Cherie'nin gözdesi

Güncelleme Tarihi:

Cherienin gözdesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2007 00:48

İngiliz basını Blair Ailesi’nin gelin adayı olan Suzanne Ashman’ı şu sözlerle anlatıyor: "Tony Blair ile hararetli tartışmalara giriyor, Cherie Blair onu çok seviyor."

Daily Mail gazetesi köşe yazarlarından Richard Kay, "Blair’in bebeklerinin yeni nesli" başlıklı yazısında, Tony Blair’in başbakanlıktan ayrılacağını açıkladığı Manchester’daki son İşçi Partisi Kongresi’ne Suzanne Ashman’ın ilk defa
/images/100/0x0/55ea67fdf018fbb8f87dd3a6
katıldığına dikkat çekerken "Euan, Suzanne ile birlikte fotoğrafçılara yakalanmamaya özen gösteriyordu. Taksiye binerken resimlerinin çekilmesini umursamamaları Suzanne’ın Tony Blair’in ilk gelini olabileceği işaretini verdi" yorumunu yapmıştı.

SİYASET VE TATİL

Suzanne politikaya o kadar meraklıydı ki, Downing Sokağı 10 Numara’daki başbakanlık konutuna gittiğinde Tony Blair ile politika tartışırdı. İşçi Partisi’ndeki yenilikçi akımın taraftarı olmadığı için Tony Blair veda konuşmasını yaptığı vakit Suzanne’ın çok alkışladığını yazan gazeteler oldu. Onun Tony Blair ile çok iyi geçinmesine rağmen hararetli tartışmalara girdiği haberleri Daily Mail gazetesinde yer aldı.
/images/100/0x0/55ea67fdf018fbb8f87dd3a8


Cherie Blair de gelin adayını çok seviyordu. Liverpool’da hayır işi için bir hastaneye gittiğinde Suzanne’ı yanına almıştı. Amerika’da okuyan Euan hastanelik olduğunda Cherie Blair oğlunu Suzanne ile birlikte ziyarete gitmişti. Blair’ler Bee Gees’lerin solistlerinden Robin Gibb’in Miami’de evinde tatil yaparken Türk kızı gene yanlarındaydı, çünkü Suzanne’ı müstakbel gelinleri gibi görüyorlardı.

Babası motor yarışçısı

Suzanne Ashman’ın babası Jonathan Ashman, FIA Touring Otomobil Komisyonu Başkanı. Çapkınlıklarıyla İngiliz basınında sık sık yer bulan, son olarak da yeni sevgilisiyle görüntülenen işadamı, Sedef hanımdan yedi yıl önce boşanmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!