Cecilia’nın düğün sırları

Güncelleme Tarihi:

Cecilia’nın düğün sırları
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2008 00:00

Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy’nin boşandığı eşi Cecilia, yarınki nikah töreninin bilinmesini istemiyordu. Ancak düğün kıyafetlerinden hediyelerine kadar bütün sırlar sızdı.

FRANSA Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin boşandığı eşi Cecilia Ciganer Albeniz, yarın New York’ta reklamcı sevgilisi Richard Attias ile evleniyor. Ancak, çok gizli tutmak istediği halde düğünle ilgili sırları bir türlü koruyamıyor. İlk önce düğün kıyafetleri için anlaştıkları ünlü modacı Versace, çiftin açıklamak istemedikleri düğünün tarihini ve yerini basına sızdırıvermişti. Bunun üzerine Cecilia’nın Versace ile anlaşmasını feshettiği söyleniyor. Çift, bırakın nikah yerini ve tarihini, evleneceklerinin bile bilinmesini istemiyorlardı.

Oysa şimdi, Louis Vuitton-Moet-Hennessy’nin sahibi olduğu Paris’in en lüks düğün hediyeleri mağazası Au Bon Marche’nin internet sitesi sayesinde düğün hediyeleri bile sere serpe gözler önünde. İsteyen herkes bu siteye girip birkaç tıkla onlara 47 euroluk bir çift Ralph Lauren yastık kılıfı, ya da 102 euroluk şekerlik hediye edebiliyor. Esas olarak dostları tarafından gönderilen hediyelerin ne olduğunu siteye girerek çiftin "nikah listesi"ne tıklayan herkes görebiliyor. Cecilia, Attias ile yaşamak için 2005 yılında Sarkozy’yi kısa bir süre terketmişti. Seçim kampanyası sırasında yalnız bırakmamak için Sarkozy’ye dönen Cecilia, boşandıktan sonra "gerçek aşkına" geri döndü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!