Camilla'dan Charles'a doğumgünü partisi

Güncelleme Tarihi:

Camilladan Charlesa doğumgünü partisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 1998 00:00

Haberin Devamı

Camilla Parker Bowles, önceki akşam Highgrove malikanesinde uzatmalı sevgilisi Prens Charles için doğumgünü partisi düzenledi. Charles'ın 50'inci doğumgünü partisine oğulları Prens Harry ve William'ın yanı sıra Avrupa kraliyet ailelerini üyeleri ve sanatçılar katıldı. Böylece çiftin birlikteliği de resmiyet kazanmış oldu.

Prens Charles'ın 25 yıllık metresinin onuruna verdiği partiye ilişkiyi hoş karşılamayan Kraliçe Elizabeth ve eşi Prens Philip katılmadı. Ancak geceye Hollanda, Belçika, Lüksemburg, İspanya ve Danimarka'nın yanı sıra sürgündeki Bulgaristan ve Yunanistan kraliyet ailelerinden temsilciler katıldı.

PRENS’İN REYTİNGİ ARTIYOR

Davetliler arasında ‘Mr Bean’ karakterini canlandıran aktörü Rowan Atkinson, Camilla'nın eski kocası Andrew Parker Bowles ve Ticaret Bakanı Peter Mandelson da yer aldı. Bu özel gecede Prens Harry ve Prens William da babalarını yalnız bırakmadılar.

Prenses Diana ile boşandığı sırada ve Diana'nın beklenmedik ölümünün ardından kamuoyu nezdinde itibarı dibe vuran Prens Charles, şimdilerde giderek oy toplamaya başladı. Daily Telegraph Gazetesi'nin araştırmasına göre, halkın % 74'ü Charles'ın iyi bir kral olacağı görüşünde, ayrıca araştırmaya katılanların % 86'sı Veliaht Prensin oğulları için iyi bir baba olduğunu düşünüyor. Ancak kamuoyunun % 46'sı Charles'ın Camilla ile evlenmesine sıcak bakmıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!