Bir değişim daha geçirecek

Güncelleme Tarihi:

Bir değişim daha geçirecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2009 00:00

Eşini bir Rus güzeliyle yakalayınca çık kıskandı, onu kaybetmemek için inat etti ve bu hale geldi. ABD sosyetesinin tanınmış siması Jocelyn Wildenstein "daha da güzel olacağım" diyerek estetik ameliytlarının "müptelası" oldu. Eşi onu terk etti. O ise, 2 milyon dolar harcayarak yüzüne bakılmayacak hale geldi. 62 yaşındaki Jocelyn Wildenstein geçen hafta yeni bir ameliyat için yeniden kliniğe gitti.

Haberin Devamı

Estetik dehşeti

ABD'de onu tanımayan yok gibi. 1970'li yıllarda Amerikan sosyetesinin en güzel kadınlarından biri olarak anılıyordu. Bir dolar milyoneriyle evli, 2 çocuk annesi Jocelyn Wildenstein, güzelliği, aile yaşantısı ve zenginliğiyle gündeme geliyordu.

Ancak bir gün, eşini bir Rus güzeliyle kendi evinde yakalaması Jocelyn Wildenstein'in hayatında bir dönüm noktası oldu. Kıskançlık krizleri geçiren Jocelyn Wildenstein, başka kadınlar gibi ne hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam etti, ne de boşamna davası açıp yüklü bir nafaka almayı seçti.

İnat etti, "O Rus güzelinden daha güzel olacağım" dedi ve plastik cerrahların kapılarını aşındırmaya başladı.

Yüzünde ve vücudunda küçük değişiklikler yaptırmaya başlayan Jocelyn Wildenstein, estetik cerrahi kliniklerinden çıkmaz oldu. Sadece yüzündeki değişiklikler için 2 milyon dolardan fazla, toplamda 4 milyon dolar kadar harcadığı belirtilen Jocelyn Wildenstein, sonunda bir "plastik cerrahi müptelası" olarak anılmaya başlandı.

Şimdilerde ise tüm Amerika'da, Michael Jackson'la birlikte estetik cerrahinin en korkunç sonuçları olarak gösteriliyor ve ""Frankestein"e gönderme yapılarak "Wildenstein'in karısı" olarak anılıyor. Ama o, geçen hafta yeni bir değişiklik için bir kez daha estetik kliniğine yattı. Şimdi, oradan çıkarken nasıl görüneceği merak konusu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!