Bin Ladin Whitney’e tutkunmuş

Güncelleme Tarihi:

Bin Ladin Whitney’e tutkunmuş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2006 00:00

Terör örgütü El Kaide’nin başı Usame bin Ladin’in, Amerikalı şarkıcı Whitney Houston’a tutkun olduğu ileri sürüldü. Bin Ladin’in (49) metresi olmaya zorlandığını ileri süren romancı ve şair Kola Boof, yazdığı otobiyografisinde, terör şefinin Whitney Houston’la (43) evlenmek istediğini, hatta bu uğurda, şarkıcının kocası Bobby Brown’u öldürmeyi bile planladığını iddia etti.

"Kaybolan bir Kızın Günlüğü" adlı kitabında Kola Boof, "Bana Whitney Houston’un gördüğü en güzel kadın olduğunu söyledi. Müziğin şeytan işi olduğunu söylemesine rağmen ona büyük arzu duyduğunu saklamadı. Amerika’ya gidip büyük paralar harcamaktan ve süper yıldız ile görüşmekten bahsetti. Hartum’un (Sudan) banliyösünde sahip olduğu malikaneyi Whitney’e vermekten söz etti. Whitney’e sahip olarak, renk kaidesini bozacağını ve onu karılarından biri yapacağını söyledi" diye yazdı.

MIAMI VICE SEVER

Harper’s dergisinde söyleşisi yayınlanan Kola Boof, Usame bin Ladin’in Whitney’in kocası Bobby Brown’u (37) ortadan kadırmayı planladığına dikkat çekerken "Usame bin Ladin, Whitney’in çok güzel olduğunu, gerçek müslüman olduğunu fakat Amerikalılar ve kocası tarafından beyninin yıkandığını söylerdi. Kocasının öldürülmesinden normalmiş gibi söz ederdi" dedi.

1996 yılında iradesi dışında Bin Ladin’in metresi olduğunu ileri süren Sudanlı Kola Boof (36), "Yanında Whitney’in resimlerini taşırdı" diye konuştu. Sudanlı metrese göre Usame bin Ladin’in sevdiği TV dizileri arasında Miami Vice ve MacGyver bulunuyordu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!