Bin Ladin’e İngiliz gelin

Güncelleme Tarihi:

Bin Ladin’e İngiliz gelin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2007 00:00

El Kaide lideri Usame Bin Ladin’in oğlu, torun sahibi 51 yaşındaki İngiliz Jane Felix-Browne ile evlendi. Mısır’da tanıştığı 27 yaşındaki evli Ömer ile S. Arabistan’da dini nikah kıydıklarını İngiliz gazetelerine açıklayan Browne, "Soyadı önemli değil, aşık olduğum adamla evlendim. Babasıyla karşılaşsam ona 11 Eylül’ü gerçekten onun yapıp yapmadığını sorardım" dedi.

İNGİLİZ gazeteleri The Sun ve Times’ın haberine göre, Usame Bin Ladin’in son gelini, daha önce beş evlilik yapmış, beş torun sahibi bir İngiliz nine. Kuzeybatı İngiltere’deki Cheshire bölgesinde bulunan Moulton’da belediye meclis üyeliği yapan Jane Felix-Browne, yakalandığı MS hastalığının tedavisi için gittiği Mısır’da Usame Bin Ladin’in dördüncü oğlu Ömer bin Ladin (27) ile tanıştı.

Geçen Eylül ayında Giza’daki Büyük Piramit yakınlarında at sürerken tanıştığı gence o anda aşık olan Felix-
/images/100/0x0/55eb4626f018fbb8f8b69604
Browne,Müslüman olduğunu ve adını Zeyna Muhammed olarak değiştirdiğini kaydetti. "Ben Ömer’le evlendim babasıyla değil. Hislerimi anlamak için insanların aşık oldukları günü düşünmeleri yeter. " diyen İngiliz dul, Ömer bin Ladin’in şu anda bir karısının daha olmasının kendisini rahatsız etmediğini dile getirdi.

İngiliz gelin, "Gazeteler 11 Eylül saldırılarını Usame Bin Ladin’in düzenlettiğini yazdı. Onunla karşılaşsam sormak istediğim ilk soru ’Gerçekten siz mi yaptınız’ olurdu. Çünkü ben de bilmiyorum" diye konuştu. "Ömer vize alıp İngiltere’ye gelmek istiyor, ama soyadı yüzünden seyahat etmesi çok zor" diyen İngiliz kadın, kendisinden 24 yaş küçük kocasının, 6 yıl öncesine kadar Afganistan’da babasıyla yaşadığını, fakat 11 Eylül saldırıları öncesinde savaşmayı reddederek evi terkettiğini savundu. Felix-Browne, en son nisanda gördüğü Ömer ile günde 15 saat telefonda konuştuklarını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!