Berlusconi Reloaded

Güncelleme Tarihi:

Berlusconi Reloaded
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 17, 2008 00:00

'Matrix Reloaded' gibi değil ama o da 'şarj' oldu geldi. 72 yaşında 62'sinden daha iyi görünmesi bunun kanıtı. Ama Berlusconi nasıl 'şarj' oluyor? Ajda Pekkan gibi estetik ameliyattan kaçmıyor ama bir de diyet uyguluyor ki, o da bir acayip...

Haberin Devamı

Berlusconi'nin dünü bugünü

Berlusconi'nin haremi

İtalya'da günün adamı oldu. Çünkü seçimlerden yeniden zaferle çıktı. Üstelik daha önce iki kez başbakanlık yaptıktan, adı yolsuzluk skandallarına karıştıktan sonra bile şimdi üçüncü kez iktidar olma hakkını kazandı.

Ama Berlusconi'nin seçimden zaferle çıkması kadar, 72 yaşında, 10 yıl öncesine göre daha iyi görünmesi konuşuluyor. İtalyan medyası işte bu konuya da el attı. Ve Berlusconi'nin genç görünmesinin sırrını ortaya çıkardı.

Meğer Berlusconi estetik ameliyat yaptırıyor, botoks uyguluyor, saç ektiriyor, yanık tenli görünmek için sık sık güneşleniyor. Bunun için gerekirse kışın ortasında, tatil cennetlerine kaçamaklar yapıyor. Solaryuma asla gitmiyor çünkü sağlığa zararlı olduğunu düşünüyor. Tabii genç görünmek için sadece bunlarla yetinmiyor. Gençler gibi giyiniyor, bandana ve güneş gözlükleri de takıyor. Ve en önemlisi... Hem formda kalmak, hem cildini genç tutmak için çok özel bir diyet uyguluyor: Tibet diyeti.

Haberin Devamı

12 milyar dolarlık servetiyle Forbes listesinde yerini alan, Ä°talya'nın medya kralı Berlusconi,Âseçim öncesi, seçmeni cezbetmek için sadece siyasi programı hazırlamakla yetinmedi, aylar önce Sardunya Adası'ndaki malikanesine kapanıp 'ÅŸarj' oldu. Malikanesinden çıktığında 10 yaÅŸ gençleÅŸmiÅŸ göründüğünü herkes farketti.

Berlusconi de, 'Tibet rejimi' uyguladığını açıkladı. Bu sayede10 kilo veren Berlusconi, daha önce de gözaltı torbalarını aldırmış ve yüzünü gerdirmişti. 2004'te ise dökülen saçları yüzünden yaşlı göründüğünü düşündüğünü itiraf eden Berlusconi saç ektirmişti.

Diyetin adı 'Tibet' ama bu yiyecekler Tibet'te yok

'Sabahları güne bir bardak kaynamış su içilerek başlanıyor. Gün boyunca 3 litre maden suyu içmek gerekiyor. Serbest yiyeceklerin başında ıspanak geliyor. Özellikle yeşil sebzeler diyetin temelini oluşturuyor. Tavsiye edilen diğer meyvelerin arasında olgunlaşmamış muz, kestane ve nar var. Alkol, baharatlar, süt ve yağlı peynir ise kesinlikle yasaklanıyor. Rejimin adı 'Tibet' olsa da, bu yiyeceklerin çoğu Tibet'te bulunmuyor. Ama Doğu tıbbi ilkelerine dayandığı için bu ismi aldığı tahmin ediliyor.

Hepsi bir yana, 12 milyar dolar bir yana... Berlusconi'nin gençlik sırrı biraz da parada...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!