Beni konutumda kesseler kimsenin ruhu duymaz

Güncelleme Tarihi:

Beni konutumda kesseler kimsenin ruhu duymaz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

JAPONYA'nın gaflarıyla ünlü Başbakanı Yoshiro Mori bu kez de konutundan şikayetçi oldu; resmi ikametgahında farelerle hamam böceklerinin cirit attığını, ayrıca hayaletler de olabileceğini iddia etti.

‘Beni burada kesseler kimsenin ruhu duymaz’ diye basına dert yanan Mori, geceleri konutta sadece bir sekreterin görevli olarak kaldığını söyledi. Mori, başbakanlık konutu hakkında ‘Her yerini fareler sarmış durumda. Hamam böcekleri içeride çirit atıyor, ayrıca duvarlar da rutubetli. Böyle bir yerde insanların yaşayabileceğine inanmıyorum. Buranın rezil bir otelden hiç farkı yok’ diye dert yandı.

Bir keresinde konutuna misafir olarak gelen bir başbakanın karısının banyoda hamam böceğini görünce cinnet getirdiğini söyleyen Mori, ‘Burada değil yaşamak nefes almak bile zor. Beni 1929 yılında yapılmış eski püskü bir eve tıktılar. Baksanıza bu evin tarihine, bir sürü kanlı olaylara sahne olmuş. Burada hayalet olmadığı ne malum’ diye yakındı.

Konuyla ilgili yetkililer Başbakanın bu açıklamasından sonra hemen yeni bir konut için kolları sıvadı. Yeni konutun 2002 yılında tamamlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!