Bedava tatili bulunca

Güncelleme Tarihi:

Bedava tatili bulunca
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2010 14:38

Rusya Devlet Başkanı Dmitriy Medvedev ve Başbakan Vladimir Putin Rusya'nın güneyindeki Krasnaya Palyana kayak merkezinde kayak yaparak yılbaşı tatilinin keyfini çıkardı.

Haberin Devamı

RUS LİDERLERİN KEYFİNE DİYECEK YOK 

Halkın büyük ilgisini gören iki lider sıfır derece sıcaklık ve kar yağışı altında kayak yaparak, kar motorları ile gezinti yaptı. Bir ara aynı kar motoruna binen iki liderden Medvedev’in direksiyona geçmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Tatilciler iki lider ile fotoğraf çektirme yarışına girerken Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev de kendi fotoğraf makinesi ile fotoğraf çekti. Halkla sohbet edip imza dağıtan iki liderin neşesinin yerinde olduğu görüldü. Daha sonra iki lider geçen yıl olduğu gibi bu yıl da aynı kafeye girerek çay içti. Dmitriy Medvedev ve Vladimir Putin'e çay içmesine Başbakan Yardımcısı Dmitriy Kozak ve Krasnadar Bölge Valisi Aleksandr Tkaçov da eşlik etti.     

Çay içtikten sonra hesabı Medvedev öderken, Putin bunun karşısında “Hesapları devlet başkanı öder” diyerek şaka yaptı. Medvedev ise buna karşın “İşimiz bu” diye karşılık verdi.

Haberin Devamı

Medvedev ve Putin geçen sene de aynı zamanlarda ve aynı yerde beraber dinlenip kayak yapmışlardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!