Babasının kalbi nikahına geldi

Güncelleme Tarihi:

Babasının kalbi nikahına geldi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2016 02:13

ABD’de Jeni Stepien isimli kadının, nikâhında babası yanında yoktu, ama ‘kalbi’ onunlaydı. Jeni’nin 10 yıl önce kaybettiği babasının kalbi takılan Tom Thomas, onu bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Pensilvanya eyaletinde ilkokul öğretmeni olan gelin Jeni Stepien, babasının kalbinin nakledildiği adamla düğünde misafirlerin karşısına çıktı. Jeni Stepien’ın babası Michael Stepien, 2006 yılında işten evine giderken yolda 16 yaşındaki bir hırsız tarafından yakın mesafeden başına ateş edilerek öldürülmüştü. 53 yaşında yaşamını yitiren baba Michael Stepien’in kalbi, ölüm döşeğindeki dört çocuk babası Tom Thomas’a nakledilmişti. Thomas, ailenin özel günlerini çiçek, kart yollayarak kutlasa da aileyle hiç bir araya gelmemişti. Ta ki Jeni Stepien’ın düğününe kadar.

72 yaşındaki Tom Thomas, kendisini mektup yazarak düğüne davet eden Jeni Stepien’in isteğini reddetmeyerek New Jersey’dan Pensilvanya’ya gitti. Geçen cuma günü gerçekleşen kilisedeki düğünde babası yerine kendisi gelinin koluna girdi ve onunla mihraba kadar yürüdü, düğününde dans etti. Tom Thomas o anlarla ilgili “Ona bu özel gününde babasını hissettirmenin en iyi yolunun bu olduğunu düşünüyorum. Babasının kalbi bende atıyordu” dedi. Stepien ise çok duygulandığını söyleyerek “O an babamın bizimle olduğunu düşündüm” dedi.

Haberin Devamı

Babasının kalbi nikahına geldi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!