Arkadaşımız Ahmet İncel, kalp krizine yenik düştü

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşımız Ahmet İncel, kalp krizine yenik düştü
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 13:33

Uzak, engin mavi denizleri severdi. Balinaların fotoğrafını çekmek ona sonsuz heyecan verirdi. Okyanus’ta çektiği balina fotoğrafları ve macerasını anlatan haberi, Hürriyet gazetesinde manşet olmuştu. Ancak o, çok sevdiği, uçsuz bucaksız mavi sularda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

“VÜCUDUMUN bir parçası” diye adlandırdığı fotoğraf makinesini hiç yanından ayırmayan, yıllarca Münih’te Hürriyet gazetesine çalışan arkadaşımız Ahmet İncel’i, henüz genç yaşta kaybettik. 58 yaşında ve iki kız çocuğu babası olan İncel, üçüncü kez gittiği ve “Artık tüm kıtayı tanımış olacağım, son kez gidiyorum” dediği Avustralya’dan bir daha dönemedi.

ÖLÜM, MUTLU ANINDA YAKALADI

Ahmet İncel, kışın çok özlediği denizin mavi sularında hayatını kaybetti. Tatile, en büyük gururu iki kızı ve eşiyle birlikte gitmişti. Şehirlerin yorucu gürültüsü ve kargaşasından uzak, ıssız, yeşil doğada ailesiyle başbaşa olmak, onun için en büyük mutluluktu. Ölüm onu en mutlu anında ve çok erken yakaladı. Oysa seyahat hayalleri, planları, yazacakları, anlatacakları vardı. Emekliye ayrılınca anılarını kaleme alacaktı. Ama maalesef kalbi yetmedi. Otopsi sonuçları beklenen Ahmet İncel’in denizde dalarken geçirdiği kalp krizi sonucu kurtarılamadığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!