Annesi reddetti

Güncelleme Tarihi:

Annesi reddetti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2006 01:14

Hakan Ekinci’nin İtalya’nın Brindisi Havaalanı’na indiğinde pilot aracılığıyla temas kurduğu Türk Sivil Havacılık yetkililerinden ilk isteği annesiyle görüşmek oldu. Ancak Ekinci’nin bu talebi annesi Emine Ekinci tarafından "Bana çok çektirdi, ne hali varsa görsün" diye reddedildi.

Olayın ardından Ulaştırma Bakanlığı’nda oluşturulan kriz masasına başkanlık eden Müsteşar İbrahim Şahin, Hürriyet’e, süreci şöyle anlattı: "Telefona annesi çıktı. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi ilettim ve oğlunun iyi durumda olduğunu söyledim. Annesi de bana kendisinin Yugoslav göçmeni olduğunu açıkladı. Oğlunun kendisine çok çektirdiğini, onun geri gelmesini istemediğini, yüzünü görmek istemediğini söyledi. ’İyi olup olmadığından bana ne. Bunun için beni niye arasın ki. Zaten 8-9 aydır görmüyorum’ dedi."

Baba Ahmet Ekinci de Hakan Ekinci’yi 8-9 aydır görmediklerini, Sivas’ta askerliğini yaparken kaçtığını ve Ekinci’nin kendisinin üvey oğlu olduğunu söyledi. En son gördüklerinde Hakan Ekinci’nin boş boş dolaştığını, bir iş yapmadığını bildiren Ahmet Ekinci, onu görmek istemediklerini sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!