Alice’in katil zanlısı da ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Alice’in katil zanlısı da ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2014 15:05

İngiltere’nin başkenti Londra’da Alice Gross cinayetinin baş şüphelisi olarak aranan Letonyalı inşaat işçisi Alnis Zalkanis’in cesedi bulundu.

Haberin Devamı

Metropolitan Polis Teşkilatı’ndan yetkililer Zalkanis’in cesedinin Boston Manor Parkı içindeki ormanlık arazide bir ağaca asılı olarak bulunduğunu ve büyük oranda çürümüş olduğunu açıkladı.

Alice’in katil zanlısı da ölü bulundu

28 Ağustos’ta ortadan kaybolan 14 yaşındaki Alice Gross’un cesedi haftalarca devam eden arama çalışmalarının sonunda, Salı günü evinin yakınlarındaki Brent nehrinin dibinde bulunmuştu.

Alice’in katil zanlısı da ölü bulundu
ALICE'TEN KÖTÜ HABER

Alice’in son kez görüldüğü bölgedeki güvenlik kameraları üzerinde yapılan incelemeler Zalkanis’in genç kızı bisikletle takip ettiğini ortaya çıkarmış ve polis tüm Londra’da şüpheliyi aramaya başlamış ancak Zalkanis tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamamıştı.

Haberin Devamı

2007 yılından beri İngiltere’de yaşayan 41 yaşındaki Zalkanis’in geçmişte karısı Rudite’i bıçaklayarak öldürdüğü ve bu suç nedeniyle yedi yıl hapis yattığı açıklandı.

Metropolitan Polis Teşkilatı parkta bulunan cesedin otopsi için morga kaldırıldığını belirtirken, İngiliz basını katil zanlısının cesedinin bu kadar geç bulunmuş olmasının polisin yetersizliğine işaret ettiğini iddia etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!