41 yıl sonra aklı başına geldi

Güncelleme Tarihi:

41 yıl sonra aklı başına geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 1998 00:00

Haberin Devamı

Broadway'de yıllarca afişte kalan ‘‘Hello Dolly’’ müzikal komedisindeki Dolly Levi tiplemesiyle ve ‘‘Bazıları sarışın sever’’ filmiyle ünlenen 77 yaşındaki Amerikalı aktrist Carol Channing, 41 yıllık evlilikleri süresince kendisiyle sadece 2 kez cinsel ilişkide bulunduğu ve kötü davrandığı gerekçesiyle 86 yaşındaki eşi ve menajeri Charles Lowe'dan boşanıyor. Boşanma kararıyla Channing, yakınları ve arkadaşlarını şoke etti.

Washington Post gazetesinin haberine göre, asıl şaşkınlık, Channing'in avukatının hazırladığı ve mahkemeye sunduğu 20 sayfalık dava dosyasının, New York'da düzenlenen basın toplantısında kamuoyuna açıklanmasıyla yaşandı. Channing, 41 yıllık eşi Lowe'u, sürekli kendisini kontrol etmeye çalışarak, cehennem hayatı yaşatmakla suçluyor. Channing ayrıca, evlilikleri süresince eşinin, kendisiyle sadece iki kez seks yaptığını, bu nedenle hep mutsuz olduğunu da mahkemeye bildirdi. İyi bir gelire sahip olduğunu belirten Channing, eşinin parasını çarçur ettiğinden de şikayet ediyor.

Suçlamalar üzerine Channing'in yakınları, bir zamanların ünlü yıldızının boşanmak için neden 41 yıl beklediğini sormadan edemediler..






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!