19 yıl sonra 'yarı insan - yarı hayvan' bulundu

Güncelleme Tarihi:

19 yıl sonra yarı insan - yarı hayvan  bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2007 12:21

Kamboçya ormanlarında çocukken kaybolan bir kadın, ormanda 19 yıl geçirdikten sonra “yarı insan, yarı-hayvan vaziyette” bulundu.

Haberin Devamı

Çocukluğunda kaybolan Rochom P'ngieng olduğu sanılan, şimdi 27 yaşında olan kadının anlaşılır bir dil konuşmadığı belirlendi.

Rattanakiri ili Oyada bölgesi polis şefi Mao San, “Kadın yarı-insan, yarı-hayvan vaziyette. Acayip. Gündüz uyuyor, gece uyanık kalıyor” dedi.

Pnong etnik azınlığından olan babası, kızını sırtındaki bir yaradan ve yüz hatlarından tanıdığını söyledi. Ancak yine de kadın ile aileye DNA testi yapılması isteniyor.

Yetkililerin verdiği bilgiye göre, Rochom P'ngieng, 1988 yılında 8 yaşındayken kuzeydoğudaki ücra ormanlık alanda hayvan güderken kayboldu.

Rochom, bir köylünün çiftliği yakınında bıraktığı sepetteki yiyeceğin kaybolduğunu fark etmesi üzerine bulundu. Yiyeceğin nasıl kaybolduğunu araştırmaya başlayan köylü, bir gün pilavını çalmaya çalışan çıplak bir insan tespit etti. Arkadaşlarını yanına toplayan köylü, kadını 13 Ocakta yakalamayı başardı.

Haberin Devamı

Kadının, bulunduğundan beri normal yaşama adapte olmakta zorlandığı belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!