14 yıl boyunca öz kızına tecavüz etmiş

Güncelleme Tarihi:

14 yıl boyunca öz kızına tecavüz etmiş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2009 07:51

Şili'de 14 yıl boyunca kızına tecavüz ettiği ve kızından 4 çocuk sahibi olduğu iddia edilen bir babanın gözaltına alındığı bildirildi.

Haberin Devamı

Polis yetkilileri, 48 yaşındaki baba Manuel Jesus Bartierra'nın, kızı Viviana'nın (26) ihbarı üzerine dün gözaltına alındığını söylediler.

Polise göre Viviana, 12 yaşından beri babasının kendisine tecavüz ettiğini ve babasından 4 çocuk dünyaya getirdiğini söyledi. 4,5,7 ve 8 yaşlarındaki çocukların hepsinin kız olduğu belirtildi.

Polis yetkililerinden Mauro Pino, "Kızın 9 yaşından beri cinsel tacize uğradığını, 12 yaşından itibaren de tecavüze uğradığını düşündüklerini" belirterek, "Öz kızıyla yalnız kaldığı anlardan faydalanıyormuş" dedi.

Başkent Santiago'nun kuzeyindeki bir kentte işçi olan baba Bartierra'nın Santiago'daki bir cezaevine konulduğu ve hakkında dava açılıp açılmayacağının hafta sonuna kadar belli olacağı belirtildi.

Viviana'nın kızlarının cinsel tacize uğrayıp uğramadığının da inceleneceğini belirten polis yetkililerine göre Viviana, "kızlarının da babası tarafından tacize uğrayacağından endişelendiği için" babasını ihbar etti.

Haberin Devamı

Polis, Bartierra'nın eşini de olaydan haberi olup olmadığını öğrenmek için sorguluyor.

Olayın, Avusturya'da, kızını evinin bodrumuna hapsederek 24 yıl boyunca tecavüz eden ve bu ensest ilişkiden 7 çocuk sahibi olan 73 yaşındaki Josef Fritzl ile ilgili davayı hatırlattığı belirtiliyor. Fritzl, ömür boyu hapse mahkum edilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!