100 milyon dolarlık bebek

Güncelleme Tarihi:

100 milyon dolarlık bebek
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 19, 2007 00:00

Gizemli bir biçimde yaşama veda eden eski Playboy güzeli Anna Nicole Smith'in 6 aylık kızının DNA testleriyle belirlenen babası objektif karşısına geçti.

Haberin Devamı

MİLYON DOLARLIK BEBEK VE BABASININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

ANNA NİCOLE SMİTH FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Uzun ve sancılı bir sürecin ardından yapılan DNA testleriyle minik Danielynn'in biyolojik babası olduÄŸu saptanan fotoÄŸrafçı Larry Birkhead, minik bebeÄŸine de kavuÅŸtu.Â

100 MİLYON DOLARLIK BEBEĞE 4 BABA ADAYI  

Anna Nicole Smith'in ölümünden sonra eski kocasından kalan tartışmalı mirasın sahibi olan 5 aylık minik Dannielynn'in babasının kim olduğu bir türlü belirlenemedi. Minik bebek için 4 baba adayı ortaya çıktı.

 New York Daily News gazetesi, Smith'in ölen kocası Howard Marshall’ın "donmuş" spermini kullanarak Danielynn’e hamile kaldığı iddiasını ortaya attı.

Smith'in avukatı ve sevgilisi Howard Stern ile eski sevgilisi fotoğrafçı Larry Birkhead de minik bebeğin babası olduğunu öne sürdü.

Haberin Devamı

En ilginç iddia ise şuydu: Hollywood aktrislerinden Zsa Zsa Gabor'un sekizinci kocası olan Alman Frederic von Anhalt da büyük bir servetin mirasçısı olması muhtemel küçük kızın babası olduğu iddiasıyla hukuk mücadelesi başlattı.

Smith'in cenazesi gerçek babanın kim olduuğunu belirleyecek DNA testinin yapılabilmesi için yaklaşık 1 ay boyunca gömülmeden bekletilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!