Döşemealtı’nın Kovanlık Mahallesi Şantiyeye Döndü

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtı’nın Kovanlık Mahallesi Şantiyeye Döndü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2015 12:40

döşemealtı belediye başkanı turgay genç, belediyenin kovanlık mahallesindeki çalışmaları inceledi

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, bölgesindeki Mahallelere yönelik alt ve üst yapı çalışmalarını hızlandırdı.
Döşemealtı’nın Kovanlık Mahallesi’nde biten ve devam eden çalışmaları Mahalle Muhtarı Bekir Şimşek, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle sakinleriyle inceleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, çevre düzenlemesinden, derelerin ıslahına, imarlı yolların açılmasından mezarlık yoluna kadar yapılanan hizmetleri inceleyip bilgi aldı.
BELEDİYE EKİPLERİ HER YERDE
Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 20’nin üzerinde iş makinası ile personeller Kovanlık Mahallesi’nde geniş kapsamlı çalışmaya başladı. Mahallenin her bir sokağında ayrı bir çalışma yürüten Döşemealtı Belediyesi adeta yeniden inşa ediliyor. Ekiplerin bir kısmı vatandaşın isteği doğrultusunda dolan dereleri ıslah ederken diğer yandan da imarlı yolları açarak vatandaşın ulaşımını kolaylaştırıyor. Yetersiz kalan mahallenin mezarlık yolu genişletilerek alternatif yol açıldı.
Muhtar Bekir Şimşek, Döşemealtı Belediyesi tarafından Kovanlık Mahallesi’nde yapılan çalışmaların vatandaşlar tarafından da büyük beğeni ile takip edildiğini söyledi.
KOVANLIK MAHALLESİ’NE ÇAĞDAŞ VE MODERN PARK PROJESİ MÜJDESİ
Mahalle Muhtarı Bekir Şimşek ve bazı mahalle sakinleriyle durum değerlendirmesi de yapan Başkan Turgay Genç, Mahallede yaşayan çocukların ve yetişkinlerin çağdaş ve modern park ortamından yararlanabilmesi için belediyenin proje ekibine özel bir park projesi hazırlattığını söyledi. Başkan Genç, “Oyun alanları, spor aletleri ve oturma grupları ile son derece güzel ve her kesimin yararlanabileceği park projemizin çalışmalarını başlattık. Dolayısıyla devam eden bu proje ile mahallemize çok amaçlı bir park kazandırmış olacağız” dedi.
Kovanlık Mahallesi’ne çok amaçlı kapalı pazaryeri talebinde de bulunan mahalle sakinlerinin isteğini not alan Başkan Turgay Genç, konu ile ilgili gerekli incelemelerin ardından çok amaçlı kapalı pazaryeri projesi hazırlanabileceğini söyledi.
ILICA MAHALLE KOORDİNASYONUNDA KOVANLIK MAHALLESİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR
Ilıca Mahalle Koordinatörü Meclis Üyesi Hüseyin Çetinkaya ve Mahalle Muhtarı Bekir Şimşek’in koordinasyonun da Kovanlık Mahallesi’nin, Çetince mevkii, Yazevleri, Mezarlık yolu, Göynük mevkii, Sarınçönü, Balıklıgöl (grup yolu), Döşemeağzı antik yolu dahil yaklaşık 12 kilometre yeni yol açıldı. Yaklaşık 3 kilometrelik Döşemeağzı Antik yol da çalışmalar halen devam ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!